Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä päästä ketään lannistamaan sinua kommenteillaan. Pysy rauhallisena ja pidä ennen kaikkea huolta itsestäsi. Saat kiitosta omista saavutuksistasi.

 

LEIJONA

Vilpitön intosi vie sinut pitkälle. Etsi tiesi seuraan, jossa mielenkiinnon kohteitasi ymmärretään. Korjaa ruokavaliosi ja liikuntatottumuksesi kohdilleen.

 

NEITSYT

Anna tunteidesi näkyä ja kerro avoimesti myös odotuksistasi. Tänään on helppo erottaa, kuka on todella puolellasi ja kuka ei. Älä pelkää epäonnistumista etukäteen.

 

VAAKA

Lähde tapaamaan vanhoja kavereita tai työtuttuja. On aika tehdä ratkaisuja tulevan suhteen. Rakkauselämäsi voi hyvin.

 

SKORPIONI

Valitse tarkkaan, kenen kanssa jaat sisimmän tuntosi. Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Valmistele sanomisesi huolellisesti ennen puhumista.

 

JOUSIMIES

Ole valmis panostamaan saadaksesi asiasi takaisin raiteilleen. Selvitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä asiat yksinkertaisina ja pysy budjettisi rajoissa.

 

KAURIS

Ota vastaan viisaita neuvoja, joita ympärilläsi on tarjolla. Satsaa peliin kaikkesi. Panostuksesi ei jää muilta huomaamatta.

 

VESIMIES

Hoida sinulle annettu homma pois päiväjärjestyksestä. Valituksia alkaa tulla, ellet ole ajan tasalla. Sinun on parasta tietää tarkalleen, mitä sinulta odotetaan.

 

KALAT

Olet hyvä puhumaan ja suostuttelemaan ihmisiä. Saat porukan ongelmitta vakuuttuneeksi asiastasi. Luota siihen, että kova työ kantaa hedelmää.

 

OINAS

Älä nojaa pelkkiin aavistuksiin. Hanki vedenpitävää tietoa ja perusta päätöksesi sille. Päivä tarjoaa elämääsi romantiikkaa ja stressinhelpotusta.

 

HÄRKÄ

Tartu tilaisuuteen kehittää itseäsi ja oppia jotain uutta. Myös kotona riittää tänään hommaa. Älä välttele vastuuta, sillä se saattaa sinut nopeasti ongelmiin.

 

KAKSONEN

Älä hyppää mukaan mihinkään, josta et ole varma. Massan sokea seuraaminen ei ole hyvä ajatus. Seuraa omaa polkuasi potematta paineita joukkoon sulautumisesta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.