Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ole täysin rehellinen puheissasi. Liioittelu voi johtaa nopeasti ongelmiin. Ole määrätietoinen, niin pääset tavoitteisiisi.

 

RAPU

Ota etäisyyttä epävakaaseen tilanteeseen. Valitse reitti kohti uutta ja tuntematonta. Ole rohkeasti erilainen ja kokeile rajojasi.

 

LEIJONA

Tutkaile ilmassa olevia muutoksia. Tee valintoja ja mieti, mihin suuntaan haluat elämäsi kääntyvän. Sanoillasi on paljon vaikutusvaltaa.

 

NEITSYT

Tarkkaile muiden tekemisiä. Älä tuhlaa aikaa epäolennaiseen tänään, vaan ole tehokas. Etsi omaa juttuasi muiden jäljittelyn sijaan.

 

VAAKA

On aika toimia, jos olet tehnyt päätöksesi. Odotteluun ei enää kannata kuluttaa kallisarvoisia päiviä. Saat tänään käyttökelpoisen idean, joka kaipaa toteuttamista.

 

SKORPIONI

Älä anna tunnekuohun pilata päivääsi. Oletuksesi eivät ehkä osu oikeaan jokaisella kerralla. Uskalla olla oma, erityinen itsesi.

 

JOUSIMIES

Viime hetken muutos kääntää päiväsi uuteen suuntaan. On aika ajatella läheistesi parasta. Päivä ei ole paras mahdollinen spontaanille reissuun lähtemiselle.

 

KAURIS

Lähesty ihmistä, joka kiinnostaa sinua. Hetki on otollinen romanssin syttymiselle. Päivä kysyy mielikuvitusta ja seikkailunhalua.

 

VESIMIES

Vedät huomiota puoleesi. On hyvä hetki pyytää apua, jos tarvitset sitä. Voit kääntää rahatilanteesi lupaavaan suuntaan muutamalla pienellä muutoksella.

 

KALAT

Tänään sinulta vaaditaan sitkeyttä ja määrätietoisuutta. Älä luovu leikistä ensimmäisen vastoinkäymisen tullen. Pidä silmät auki manipuloinnin varalta.

 

OINAS

Raha-asiat sujuvat ongelmitta. Näköpiirissä on varteenotettava mahdollisuus, josta kannattaa neuvotella kokeneemman kanssa. Maisemanvaihdos voi tehdä ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Älä jää kotiin murehtimaan. Liikunta saa huolesi unohtumaan, joten ota vastaan hauska haaste. Pian sinulla on jälleen aihetta juhlaan rakkaittesi kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.