Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Elä hetkessä ja nauti rakkaittesi seurasta. Muista, että menestyksesi ei ole muiden vastuulla. Voit ottaa tarjotun avun vastaan, mutta älä roiku pelkästään sen varassa.

 

KAKSONEN

Käy läpi rahatilannettasi. Mieti tarkkaan, voisitko säästää jostain. Houkutuksia on tarjolla ja itsekurista on todellista hyötyä.

 

RAPU

Järjestä kotona jotain hauskaa ja kutsu tärkeät ihmiset koolle. On aika istuskella vanhojen ystävien kanssa ja kuunnella, mitä heidän elämässään on meneillään.

 

LEIJONA

Anna persoonallisuutesi loistaa. Ota osaa tapahtumiin ja pyri antamaan niille lisäpotkua. On hyvä hetki suunnanmuutoksille.

 

NEITSYT

Muista katsoa kokonaiskuvaa ennen päätöksien tekemistä. Älä takerru yksityiskohtiin, jotka eivät oikeasti ole merkittäviä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Älä ohita terveyttäsi koskevia kysymyksiä. Ota vakavissasi kaikki hyvinvointiisi liittyvä ja hoida ongelmat pois. Hallitse itse omaa elämääsi.

 

SKORPIONI

Muista asioiden tärkeysjärjestys. Tapaat paljon ihmisiä, eikä sinulta liikene aikaa kaikille. Älä sulje pois hyvää ideaa vain siksi, että se ei saa muilta kannatusta aluksi.

 

JOUSIMIES

Ylimitoitettu ystävällisyys voi johtaa ongelmiin. Älä lupaudu mukaan projektiin, josta et tiedä tarpeeksi. Pidä matalaa profiilia ja tarkkaile taustalta.

 

KAURIS

Vältä ailahtelevaisen ihmisen seuraa. Ympäröi itsesi turvallisella ja luotettavalla seuralla. Romantiikka lisää päivääsi kierroksia.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään painostaa sinua. Etsi tiesi parempaan seuraan, jos olosi käy epämukavaksi. Muutaman lisätunnin uhraaminen työurakalle tekee ihmeitä.

 

KALAT

Uskalla mennä mukaan ja erottua joukosta. Ole tarkkana puheissasi, jotta vältät väärinkäistykset. Ratkaisut löytyvät kärsivällsyydellä.

 

OINAS

Älä anna kenenkään syödä itseluottamustasi. Ota kritiikki vastaan, mutta suodata se huolellisesti. Ole valmis neuvottelemaan ja tulemaan vastaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.