Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Tavoittele täydellisyyttä. Luvassa on palkitseva ajanjakso myöhemmin, jos jaksat painaa jonkin aikaa täysillä. Omistaudu työllesi.

Oinas

Pidät kiinni itsenäisyydestäsi. Anna silti muiden auttaa sinua tarvittaessa. Lähelläsi on joku, joka olisi mielellään tukenasi.

Härkä

Älä sekoita tunne-elämää ja työtä keskenään. Ole läsnä ja keskity siihen, mitä olet tekemässä. Muuten luvassa on taatusti ongelmia.

Kaksonen

Älä tule narutetuksi. Liian helpolta kuulostava ratkaisu saattaa osoittautua huijaukseksi. Käytä järkeä etenkin raha-asioissa.

Rapu

Pidä tavarasi hyvässä järjestyksessä. Etenkään paperihommia ei kannata jättää nyt kasaantumaan. Mielenrauhasi pysyy, kun ympäristösi on siisti.

Leijona

Mieti, mitä haluat ihmissuhteeltasi. Ennen kuin esität vaatimuksia sinun kannattaa pohtia vakavissasi tulevaa.

Neitsyt

Pidä palaveri läheistesi kanssa. Yhteiset asiat kannattaa nyt keskustella huolellisesti läpi. Joku ei ehkä ole samoilla linjoilla kanssasi.

Vaaka

Olet suunnitellut jo tarpeeksi. Nyt on aika toimia puhumisen sijaan. Hankkidu eroon huonosta tavasta, joka hidastaa sinua.

Skorpioni

Tänään on hyvä päivä välirikkojen sovitteluun. Esitä pahoittelusi ihmiselle, jota olet loukannut. Virheesi myöntäminen koskettaa häntä.

Jousimies

Puhu totta alusta loppuun, niin vältyt ongelmilta. Kohtaa ihmiset silmästä silmään. Selviät tukalasta tilanteesta pitämällä pääsi pystyssä.

Kauris

Ole oma-aloitteinen uusien ihmisten kanssa. Ota itse yhteyttä, jos odottamaasi soittoa ei kuulu. Aktiivisuus kannattaa tänään.

Vesimies

Rakkauselämäsi näyttää epävakaalta. Anna itsellesi aikaa selvittääksesi mitä haluat. Tunteesi ovat sumentaneet logiikkasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.