Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES 
Tarkkuus ja määrätietoisuus ovat parhaat valttisi. Intosi on tarttuvaa laatua. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita.

KALAT
Salaisuudet on tarkoitus pitää pimennossa. Nyt ei ole oikea hetki kaivella vanhoja asioita esille. Keskity kehittämään itseäsi, jos saat siihen tilaisuuden.

OINAS
Tee hommasi jäämättä odottamaan toisia. Saatat ajautua helposti konflikteihin, joten toimi mieluiten yksin. Ilmassa on romantiikkaa.

HÄRKÄ
Sinun on oltava valmis panostamaan, jos haluat nähdä ympärilläsi muutoksia. Suostuttele itsellesi apua lähipiiristäsi. Vetoa häpeilemättä tunteisiin.

KAKSONEN
Aseta itsellesi realistisia tavoitteita. Ole rehellinen ja uskalla myöntää, jos sinulta loppuvat paukut. Päivä saattaa tuoda elämääsi romanssin.

RAPU
Tarkastele tapahtumia ja paina muistiin tekemäsi virheet. Voit välttyä tulevaisuudessa monilta suruilta ottamalla opiksi. Selvitä ongelmat ennen kuin ne pääsevät kasvamaan.

LEIJONA
Matkustaminen tekisi terää. Lähde tapaamaan uusia ihmisiä ja hankkimaan tietoa kiinnostavista asioista. Harkitse perusteellisesti seuraavaa siirtoasi.

NEITSYT
Ilmaise tunteitasi vapaasti. Avoimuus auttaa sinua ymmärtämään, missä oikeasti mennään. On aika lisätä kierroksia ja edetä suunnitelmissasi.

VAAKA
Lähde ulos kavereiden kanssa ja pidä hauskaa. Päivä on alku lupaaville muutoksille. Huomionosoituksia tärkeälle ihmiselle ei kannata säästellä.

SKORPIONI
Ole aktiivisesti mukana tapahtumissa. Älä haaskaa aikaa odotteluun, vaan tartu toimeen itse. Riiteleminen on hukkaan heitettyä energiaa.

JOUSIMIES
On aika luoda verkostoja ja ystävystyä. Tulevaisuus näyttää valoisalta myös ihmissuhteissa. Vauhdikas keskustelu herättää mielenkiintosi.

KAURIS
Jokin muistuttaa sinua menneistä. Se voi auttaa ratkaisemaan ongelman nykyhetkessä. Piristä läheistesi päivää viihdyttämällä heitä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.