Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Luvassa voi olla uusi ja pitkäikäinen ystävyyssuhde. Suhtaudu avoimin mielin uusiin tuttavuuksiin, vaikka he vaikuttaisivatkin aluksi tyystin erilaisilta kuin sinä.

Jousimies

Älä vaaranna ihmissuhteitasi sekaantumalla lähipiirisi kinasteluun. Pysyttele mieluiten sivussa, äläkä ota asioihin liikaa kantaa.

Kauris

Pieni riskinotto saattaa nyt tuoda suuret voitot. Tänään kannattaa tehdä rohkeita päätöksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Edessä on suuria seikkailuja, uusia ystäviä ja jännittäviä hetkiä. Varaudu yllätyksiin, äläkä pelkää oman mukavuusalueesi ulkopuolelle joutumista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Uskottavuutesi on tänään koetuksella. Pyri pitämään läheisillesi antamasi lupaus, vaikka mielesi tekisi luistaa siitä.

Oinas

Olet tänään huomion keskipisteenä kaikkialla, missä liikut. Nopeat hoksottimesi ja huumorintajusi pitävät huolen siitä, että kaikilla on hauskaa.

Härkä

Saat tänään enemmän aikaan, jos hoidat asiat itsenäisesti. Älä turhaan käytä aikaa tehtävien delegointiin ja muiden neuvomiseen, vaan ryhdy itse toimeen.

Kaksonen

Ole rehellinen itsellesi. Jos epätyydyttävää ihmissuhdetta tuntuu olevan hankala korjata, sinun kannattaa tehdä lopullinen päätös asian suhteen ja toimia sen mukaan.

Rapu

Palkitse viime aikainen ahkerointisi asialla, jota olet halunnut kokea tai hankkia jo pitemmän aikaa. Olet ansainnut palkinnon tekemästäsi työstä.

Leijona

Rauhallisten koti-iltojen ja kiireisen arjen vastapainoksi tekee välilllä hyvää irrotella kunnolla. Tänään on erinomainen päivä pitää hauskaa ja valvoa pikkutunneille asti.

Neitsyt

Eräs vanha ystäväsi kaipaa yhteydenottoasi. Sinun kannattaa olla asian suhteen aktiivinen jo tänään.

Vaaka

Olet tänään vaarassa antaa turhaa kritiikkiä lähimmäisillesi. Käännä katse itseesi ennen kuin alat arvostella muiden tekemisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla