Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Luvassa voi olla uusi ja pitkäikäinen ystävyyssuhde. Suhtaudu avoimin mielin uusiin tuttavuuksiin, vaikka he vaikuttaisivatkin aluksi tyystin erilaisilta kuin sinä.

Jousimies

Älä vaaranna ihmissuhteitasi sekaantumalla lähipiirisi kinasteluun. Pysyttele mieluiten sivussa, äläkä ota asioihin liikaa kantaa.

Kauris

Pieni riskinotto saattaa nyt tuoda suuret voitot. Tänään kannattaa tehdä rohkeita päätöksiä.

Vesimies

Edessä on suuria seikkailuja, uusia ystäviä ja jännittäviä hetkiä. Varaudu yllätyksiin, äläkä pelkää oman mukavuusalueesi ulkopuolelle joutumista.

Kalat

Uskottavuutesi on tänään koetuksella. Pyri pitämään läheisillesi antamasi lupaus, vaikka mielesi tekisi luistaa siitä.

Oinas

Olet tänään huomion keskipisteenä kaikkialla, missä liikut. Nopeat hoksottimesi ja huumorintajusi pitävät huolen siitä, että kaikilla on hauskaa.

Härkä

Saat tänään enemmän aikaan, jos hoidat asiat itsenäisesti. Älä turhaan käytä aikaa tehtävien delegointiin ja muiden neuvomiseen, vaan ryhdy itse toimeen.

Kaksonen

Ole rehellinen itsellesi. Jos epätyydyttävää ihmissuhdetta tuntuu olevan hankala korjata, sinun kannattaa tehdä lopullinen päätös asian suhteen ja toimia sen mukaan.

Rapu

Palkitse viime aikainen ahkerointisi asialla, jota olet halunnut kokea tai hankkia jo pitemmän aikaa. Olet ansainnut palkinnon tekemästäsi työstä.

Leijona

Rauhallisten koti-iltojen ja kiireisen arjen vastapainoksi tekee välilllä hyvää irrotella kunnolla. Tänään on erinomainen päivä pitää hauskaa ja valvoa pikkutunneille asti.

Neitsyt

Eräs vanha ystäväsi kaipaa yhteydenottoasi. Sinun kannattaa olla asian suhteen aktiivinen jo tänään.

Vaaka

Olet tänään vaarassa antaa turhaa kritiikkiä lähimmäisillesi. Käännä katse itseesi ennen kuin alat arvostella muiden tekemisiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Älä jää miettimään, mitä jos olisit tehnyt toisin. Jossittelu ei auta sinua eteenpäin. On aika kuitata menneet unohdetuiksi.

 

HÄRKÄ

Ota harkittuja riskejä. Kunnianhimosi voi viedä sinut tänään pitkälle. Älä tyydy liian vähään ja uskalla pyytää apua sitä tarvitessasi.

 

KAKSONEN

Kiinnitä erityistä huomiota terveydentilaasi. Hoida sinua mietityttävä asia pois alta niin pian kuin mahdollista. Yksityiskohdilla on väliä.

 

RAPU

Avoin kommunikointi on tänään kaikki kaikessa. Älä anna vaikean kysymyksen unohtua. Suoruus ja päättäväisyys ovat parhaat valttisi.

 

LEIJONA

Joku tekee sinulle tarjouksen, joka vaikuttaa aluksi loistavalta. Taustalta paljastuu kuitenkin seikkoja, jotka saavat intosi laantumaan.

 

NEITSYT

Suunnittele tulevia reissuja. On aika miettiä aikatauluja ja sommitella haaveitasi niihin. Et välty tänään haastavilta tilanteilta.

 

VAAKA

Varmista, että olet samoilla linjoilla läheistesi kanssa. Väärinkäsityksiä on saattanut päästä syntymään matkan varrella. Selvitä ne niin pian kuin mahdollista.

 

SKORPIONI

Saat tilaisuuden jutella kiinnostavan ihmisen kanssa. Hänen tapaamisestaan voi alkaa hedelmällinen yhteisprojekti tai pitkäaikainen ystävyys.

 

JOUSIMIES

Älä odottele, että joku muu toimii puolestasi. Kääri hihat ja toimi. Nyt on aika korjata kohdilleen asioita, joihin et ole elämässäsi tyytyväinen.

 

KAURIS

Pidä yksityisasiasi salassa uteliaitten katseilta. Lähistöllä liikkuu nyt ihminen, jolla on sinun suhteesi hämäriä taka-ajatuksia. Varovaisuus on tarpeen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavuuksien kanssa. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain, mikä ei tunnu omalta jutultasi. Kuuntele vaistoasi.

 

KALAT

Palaa ongelmatilanteessa vanhan, hyväksi todetun kaavan pariin. On turha lähteä irrottelemaan, jos tiedät jo valmiiksi toimivan apukeinon.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.