Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tänään kannattaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Tarvitset kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä onnistuaksesi tavoitteessasi.

Jousimies

Edessä saattaa olla suuria työhön ja uraan liittyviä muutoksia. Kaikki sujuu hyvin, jos olet valmis joustamaan ja opettelemaan uutta.

Kauris

Sinulle satelee neuvoja monelta eri taholta. Nyt kannattaa ottaa aikalisä ja miettiä asioita rauhassa. Liian kiireessä tehdyt päätökset aiheuttavat ongelmia.

Vesimies

Et pääse eteenpäin, jos katsot jatkuvasti taaksepäin. Unohda menneet ja heittäydy rohkeasti kokeilemaan uusia asioita.

Kalat

Eräs henkilö yrittää kiinnittä huomiosi ja tehdä kanssasi lähempää tuttavuutta. Avaa silmäsi niin huomaat, kenestä on kyse.

Oinas

Sinulla on luovuutta ja energiaa, joita kannattaa tänään hyödyntää. Tiukasta tilanteesta saattaa niiden avulla kehkeytä jotain hauskaa ja inspiroivaa.

Härkä

Tarvitset tänään nöyrää asennetta. Jos huomaat kompuroivasi, pyydä apua. Niele ylpeytesi, mikäli se auttaa sinua pääsemään eteenpäin.

Kaksonen

Avaa silmäsi ympärilläsi oleville mahdollisuuksille. Sinulla on taitoja, joita et hyödynnä tällä hetkellä tarpeeksi.

Rapu

Eräs henkilö saattaa yrittää estää suunnitelmasi. Varovaisuus on nyt paikallaan. Älä lavertele liikaa suunnitelmistasi.

Leijona

Muista, ettet ole muille tilivelvollinen tekemisistäsi. Seuraa vaistoasi ja tavoittele rohkeasti haaveitasi.

Neitsyt

Tänään tarvitaan lahjakkuuttasi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykyäsi saada muut kuuntelemaan. Voit auttaa kahta kiistakumppania löytämään sovun.

Vaaka

Tänään on huono päivä tehdä asioita yhteistyössä muiden kanssa. Saat tänään parhaan tuloksen hoitamalla asiat itsenäisesti ja ilman muiden apua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.