Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tänään kannattaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Tarvitset kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä onnistuaksesi tavoitteessasi.

Jousimies

Edessä saattaa olla suuria työhön ja uraan liittyviä muutoksia. Kaikki sujuu hyvin, jos olet valmis joustamaan ja opettelemaan uutta.

Kauris

Sinulle satelee neuvoja monelta eri taholta. Nyt kannattaa ottaa aikalisä ja miettiä asioita rauhassa. Liian kiireessä tehdyt päätökset aiheuttavat ongelmia.

Vesimies

Et pääse eteenpäin, jos katsot jatkuvasti taaksepäin. Unohda menneet ja heittäydy rohkeasti kokeilemaan uusia asioita.

Kalat

Eräs henkilö yrittää kiinnittä huomiosi ja tehdä kanssasi lähempää tuttavuutta. Avaa silmäsi niin huomaat, kenestä on kyse.

Oinas

Sinulla on luovuutta ja energiaa, joita kannattaa tänään hyödyntää. Tiukasta tilanteesta saattaa niiden avulla kehkeytä jotain hauskaa ja inspiroivaa.

Härkä

Tarvitset tänään nöyrää asennetta. Jos huomaat kompuroivasi, pyydä apua. Niele ylpeytesi, mikäli se auttaa sinua pääsemään eteenpäin.

Kaksonen

Avaa silmäsi ympärilläsi oleville mahdollisuuksille. Sinulla on taitoja, joita et hyödynnä tällä hetkellä tarpeeksi.

Rapu

Eräs henkilö saattaa yrittää estää suunnitelmasi. Varovaisuus on nyt paikallaan. Älä lavertele liikaa suunnitelmistasi.

Leijona

Muista, ettet ole muille tilivelvollinen tekemisistäsi. Seuraa vaistoasi ja tavoittele rohkeasti haaveitasi.

Neitsyt

Tänään tarvitaan lahjakkuuttasi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykyäsi saada muut kuuntelemaan. Voit auttaa kahta kiistakumppania löytämään sovun.

Vaaka

Tänään on huono päivä tehdä asioita yhteistyössä muiden kanssa. Saat tänään parhaan tuloksen hoitamalla asiat itsenäisesti ja ilman muiden apua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

On aika palata vanhan haaveesi pariin. Tuttu kasvo menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Ota vastuu omiin käsiisi. Sinun on aika näyttää kaikille, mihin pystyt. Omien kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

 

HÄRKÄ

Tarvitset lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Et voi välttyä nyt kilpailuasemaan joutumiselta. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tilanteesta, joka saa sinut katsomaan asioita uudessa valossa. On aika kokeilla jotain uutta. Edessäsi on suuritöinen urakka.

 

RAPU

Valitse uudet projektit tarkalla silmällä. Ota asioista selvää, jotta panostuksesi ei valuisi hukkaan. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt hyvä vauhti päällä. Laita liikkeelle muutoksia. Sinulle on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää väliin.

 

NEITSYT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin terveyteesi ja rahaan liittyvissä kysymyksissä. Luota maalaisjärkeen ratkaisuissasi.

 

VAAKA

Ole huolellinen rahan kanssa. Päätön sinne ja tänne juoksentelu voi saada aikaan pahaa jälkeä. Ota luovuutesi käyttöön ongelmakohdissa.

 

SKORPIONI

Kääri hihat ja lähde liikkeelle. Ymmärrät tänään jotain tärkeää omista toiveistasi ja odotuksistasi. Tulevaisuus näyttää äkkiä hieman selkeämmältä.

 

JOUSIMIES

Älä vaivaa päätäsi sillä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla. Et voi olla kaikille mieliksi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Älä polta itseäsi loppuun tekemällä toisten rästihommia. Auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan.

 

VESIMIES

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, kun avun tarve iskee. Tarvitset vaihtoehtoja. Ole realistinen ja aloita pitävän suunnitelman laatimisella.