Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Luvassa on suuria muutoksia, jotka vievät sinua kohti vapaampaa tulevaisuutta. Älä pakoile vastuutasi, vaan ota kaikki tuleva suoraselkäisesti vastaan. Luota vaistoosi.

 

NEITSYT

On aika tutustua lähemmin sinua kiinnostavaan ihmiseen. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää erilaisia ajattelutapoja. Suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus vievät pitkälle.

 

VAAKA

Verkostoituminen on nyt tärkeää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, jotka kannattaa pitää näköpiirissäsi. Itseluottamus on paras valttisi.

 

SKORPIONI

Kiinnitä huomiota siihen, miten hoidat raha-asiasi. Mielikuvitukselliset ratkaisut ovat juuri sitä, mitä tarvitset. Etsi vakautta tilanteeseesi.

 

JOUSIMIES

Vilpitön innostuksesi tarttuu ja tekee vaikutuksen uusiin ihmisiin. Joku ihastuu ideaasi ja haastaa sinut kehittelemään sitä pidemmälle.

 

KAURIS

On aika kohdata faktat. Totuuden piilottelu ei hyödytä sinua. Testaa epäröimättä epätavallisia taktiikoita saadaksesi tahtosi läpi.

 

VESIMIES

Älä lannistu. Jaa mielipiteesi muiden kuultavaksi ja ole valmis keskustelemaan. Hyviä ehdotuksia on luvassa, eikä mitään tarjousta kannata tyrmätä harkitsematta.

 

KALAT

On aika kaivaa salaisuudet ulos päivänvaloon. Puhu askarruttamaan jäänyt asia auki läheisesi kanssa. Älä jätä tilaa väärinkäsityksille.

 

OINAS

Sinulla on valta muuttaa asioita. Älä jää riippuvaiseksi muista, vaan ole itsenäinen. Ole nopea liikkeissäsi ja valmis sopeutumaan uusiin tilanteisiin.

 

HÄRKÄ

Sinun ei tarvitse kantaa vastuuta toisten tekemisistä. Älä erehdy luulemaan, että olet muille velkaa. Keskity tänään omiin haaveisiisi ja niiden edistämiseen.

 

KAKSONEN

Liioittelu tietää ongelmia. Pysy kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Joudut ongelmiin, jos jakelet lupauksia, joita et pysty pitämään.

 

RAPU

Älä päästä itseäsi tylsistymään. Hankkiudu kiinnostavan projektin pariin tai selvittele ajatuksiasi tulevaisuudesta. Mieti, mikä sinua oikeasti vetää puoleensa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.