Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Maiseman vaihtaminen tekisi hyvää. Tee muutama terveellinen muutos arkirutiineihisi. Liikunta nostaa mielialasi korkeuksiin.

 

LEIJONA

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä. Juttele ja kerro ideoistasi uusille tuttavuuksille. Rakkauselämäsi on täynnä iloisia yllätyksiä.

 

NEITSYT

Toimi tärkeän asian puolesta. Saat tänään uutta näkökulmaa tuttuun tilanteeseen. On aika miettiä, mitä haluat tulevaisuudelta.

 

VAAKA

Tarjoa tukeasi ja neuvojasi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Saamasi kiitokset pelastavat päiväsi. Hyvä tekosi muistetaan vielä kaukana tulevaisuudessakin.

 

SKORPIONI

Luota vaistoosi, jos se varoittaa sinua. Uskalla tehdä asiat eri tavalla ja katso, mihin rohkea vetosi johtaa. Sinun on tiedettävä tarkkaan, mitä haluat.

 

JOUSIMIES

Kommunikoi selkeästi ja tarkasti. Joudut ongelmiin, jos jätät ilmaan epäselvyyksiä. Nauti ajastasi kotona läheistesi ympäröimänä.

 

KAURIS

Paina eteenpäin täydellä höyryllä. On aika siirtyä puheista tositoimiin. Yhdistä voimasi läheisesi kanssa ja suuntaa kohti vakaampaa tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Määrätietoisuutesi vie sinut pitkälle. Päivä sisältää haasteita, joita ei pidä säikähtää. Rakkauselämäsi saa onnellisen käänteen.

 

KALAT

Aktiivisuutesi huomataan. Seiso omien mielipiteidesi takana ja ole valmis perustelemaan niitä tarvittaessa. Tapahtumat saavat kiinnostavia käänteitä tänään.

 

OINAS

Ota suunnitelmasi puheeksi läheisesi kanssa. Jaa tunteesi ja ole läsnä hetkessä. Pidä mielessä myös tulevaisuuden tavoitteesi.

 

HÄRKÄ

On aika miettiä vakavissasi työtilannettasi. Harkitse uusia vaihtoehtoja, jos et ole tyytyväinen asemaasi. Negatiivinen asenne ei hyödytä ketään.

 

KAKSONEN

Panosta itseesi ja ole parhaimmillasi tänään. Vietä aikaa seurassa, jossa todella viihdyt. On otollinen aika romanssin syttymiselle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.