Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kuuntele muiden mielipiteitä, mutta älä muuta koko suunnitelmaasi heidän vuokseen. Suojele itseäsi kateellisten ihmisten varalta. Luottavainen asenne saattaa kääntyä itseäsi vastaan.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Tutustu ihmisiin ja etsi heistä inspiraatipota. Mielikuvituksesi tarvitsee ruokaa uusia projekteja varten.

 

LEIJONA

Väistele tunteita raastavia konflikteja parhaasi mukaan. Tee omaa juttuasi välittämättä siitä, missä muut menevät. Vie elämääsi omatoimisesti onnellisempaan suuntaan.

 

NEITSYT

Ota etäisyyttä ihmisiin, jotka aiheuttavat sinulle pahaa mieltä. Ympäröi itsesi tarkkaan valikoidulla ja luotettavalla seuralla. Jotain kiinnostavaa on tapahtumassa.

 

VAAKA

Ota selvää ja opi lisää asioista, jotka vetävät sinua puoleensa. Avaa ovi positiivisille muutoksille. Rakkauselämääsi on luvassa onnellisia yllätyksiä.

 

SKORPIONI

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Matalaa profiilia pitämällä vältät kiperään tilanteeseen joutumisen. Toisten asioihin sekaantuminen ei ole tänään hyvä idea.

 

JOUSIMIES

Älä usko kaikkea kuulemaasi. Selvitä faktat itse, niin varaa väärinkäsityksille ei jää. Unohda itsesi muihin vertaileminen oman mielenrauhasi hyväksi.

 

KAURIS

Toimi tärkeän asian puolesta. Hyvä teko tuo mielenkiintoisen ihmisen elämääsi. Yllättävä käänne tapahtumissa tuo päivääsi romantiikkaa.

 

VESIMIES

Älä anna tilaa negatiivisille tunteille. Selviät tilanteesta voittajana, jos päästät irti ja liikut eteenpäin. Kykysi taipua kompromisseihin on tänään hyödyksi.

 

KALAT

Keskitä energiasi vireillä olevaan projektiin. Hoida roikkuvat asiat pois tieltä, niin saat mielenrauhan. Tärkeintä on, että liikut eteenpäin.

 

OINAS

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Sinulla on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joista valita. Ilmassa on rakkautta.

 

HÄRKÄ

Luvassa on ihmissuhdeongelmia. Peräänny tilanteesta ja ota aikalisä, niin et joudu riitelemään. Tee jotain rentouttavaa omissa oloissasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.