Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pysy poissa konflikteista, jos haluat päästä tavoitteisiisi. Keskittymiskykysi ja uteliaisuutesi uusia asioita kohtaan ovat valttisi. Tapahtumat tiivistyvät tänään.

 

KAKSONEN

Suhtaudu kriittisesti saamiisi ehdotuksiin. Niiden joukossa on niin hyvää kuin huonoakin. Ole uskollinen omalle linjallesi.

 

RAPU

Tarjoa apuasi ihmiselle menneisyydestäsi. Ystävällisyytesi huomataan ympärilläsi. Hienosäädä aikataulusi kohdilleen ja nauti vapaista hetkistä.

 

LEIJONA

Älä haaskaa aikaa kritisoimalla muita. Annna jokaisen tehdä omaa juttuaan. Ota tilanne haltuun, sillä päättäväisyys on paras valttisi.

 

NEITSYT

On aika lakata piilottelemasta. Kerro läheisillesi rehellisesti, miltä sinusta tuntuu ja mitä odotat tulevalta. Vietä mahdollisimman paljon aikaa ihmissuhteitasi hoivaten.

 

VAAKA

Anna tunteidesi näkyä. Vaikea tilanne selviää vain, jos uskallat olla aito ja rehellinen. Selvitä itsellesi, missä mennään ja mihin tähtäät seuraavaksi.

 

SKORPIONI

Tärkeä ihmissuhde on kehittymässä lupaavaan suuntaan. On aika istua alas ja laatia yhteisiä suunnitelmia. Päivä tulvii romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Avoin kommunikointi on tänään tärkeää. Rehellisyydellä vältät väärinkäsitykset ja pidät ilmapiirin hyvänä. Korjaa liikunta- ja ruokailutottumuksesi kohdilleen.

 

KAURIS

On hyvä hetki miettiä asumisjärjestelyjä uusiksi. Käy läpi rahatilannettasi ja tee ratkaisut, jotka tulevaisuus vaatii. Uuden kokeileminen kannattaa.

 

VESIMIES

Kritiikkiä ei kannata ottaa turhan vakavasti tänään. Päätä itse, mitä haluat tulevalta. Panosta itseesi, hyvinvointiisi ja mukavuuteesi.

 

KALAT

Lähde rohkeasti vieraille vesille. On aika uskaltaa ja tehdä jotain erilaista. Ota tila haltuun ujostelematta huomiota.

 

OINAS

Rahatilanteesi saa uuden käänteen. Älä anna kenenkään käydä neuvotteluja puolestasi tänään. Pidä asiat yksinkertaisina ja vältä välikäsiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.