Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Älä anna negatiivisten ajatusten täyttää päätäsi. Seuraa tänään vaistoasi, joka johdattaa sinut oikeaan suuntaan. Menneet ovat menneitä.

Härkä

Kommunikointi saattaa olla tänään vaikeaa. Ole tarkkana välttääksesi väärinkäsityksiä ihmissuhteissa.

Kaksonen

Tapahtumat saavat positiivisen käänteen. Älä anna stressin ottaa sinusta valtaa. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka aiheuttaa sinulle pahaa mieltä.

Rapu

Ole avoin tunteista puhuttaessa. Ihmissuhteissa ei kannata nyt jarrutella. Mieti, mikä sinulle on tärkeintä elämässä.

Leijona

Olet sekavassa tilanteessa. Tunne-elämässäsi myrskyää. Avoin keskustelu on avain asioiden selvittämiseen.

Neitsyt

Raha-asiat aiheuttavat sinulle huolia. Ole tarkkana ostosten kanssa. Harkitse vielä suuren hankinnan tekemistä.

Vaaka

Älä jää toisten varjoon. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi, joten sinun kerrottava itse toiveistasi. Ole oma itsesi mitään esittämättä.

Skorpioni

Pyydä hyvältä ystävältä apua, kun sinulta loppuvat ideat kesken. Yhteistyössä on voimaa. Anna persoonallisuutesi loistaa.

Jousimies

Saatat olla nyt epävarma tulevasta. Kampaajakäynti voi olla juuri sitä, mitä kaipaat. Kiinnitä huomiota syömis- ja liikuntatottumuksiisi.

Kauris

Tiedossa on yllättäviä käänteitä. Ole valmis vastaamaan kysymystulvaan. Lähelläsi on epärehellinen ihminen, jota kannattaa pitää silmällä.

Vesimies

Kumppanisi ilahtuu, jos kerrot hänelle haaveistasi. Saat selville jotain yllättävää perheenjäsenestä tai sukulaisesta.

Kalat

Hoida velvollisuutesi ennen kuin keskityt seuraelämääsi. Unohda menneet ja keskity tähän hetkeen. Olet valmis aloittamaan puhtaalta pöydältä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.