Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Joudu tänään ongelmiin, ellet seuraa annettuja ohjeita. Auktoriteettien kunnioittaminen helpottaa asioita. Pidä yllä hyvää järjestystä.

Oinas

Älä luovuta hankalan ihmisen kanssa. Yhteinen sävel ei ehkä löydy heti, mutta sen hakeminen kannattaa. Kohtaat vanhan tutun menneisyydestä.

Härkä

Älä anna tyhjiä lupauksia. Harkitse sanojasi ja vältä ylilyöntejä tänään. Ihmissuhteesi voi kärsiä draaman ruokkimisesta.

Kaksonen

Solmit nyt helposti uusia ystävyyksiä. Tapaat paljon ihmisiä, jotka saavat mielenkiintosi heräämään. Muista huomioida myös vanhoja kavereitasi.

Rapu

Ole huolellinen käytännön asioissa. Leväperäisyys voi aiheuttaa tänään pahoja ongelmia. Turvallisuus on etusijalla.

Leijona

Rakkaselämässäsi tapahtuu. Suhteesi läheiseesi on saamassa uusia piirteitä. Ota muutokset avosylin vastaan.

Neitsyt

Ota vastaan uusi haaste. Samoissa kaavoissa kiinni roikkuminen ei tuo mukanaan mitään juhlimisen arvoista.

Vaaka

On aika ottaa askel eteenpäin, vaikka siinä olisi riskinsä. Avaa suusi ja kerro tunteistasi tärkeälle ihmiselle.

Skorpioni

Tarvitset tauon. Varasta itsellesi mietintäaikaa ja jättäydy sivuun kaikesta stressaavasta. Sinun on saatava ajatuksesi järjestykseen.

Jousimies

Etsi apua, sillä sitä on tarjolla. Kuuntele läheistesi ehdotuksia, mutta ole jämäkkä tarpeen tullen. Tiedät, mikä itsellesi on parasta.

Kauris

Älä jää odottamaan, että joku tekee asiat puolestasi. Tiedät, mitä sinun on tehtävä. Hylkää tekosyyt ja ala hommiin.

Vesimies

Joku saattaa odottaa apua taholtasi. Älä tee asioita hänen puolestaan, vaikka olisitkin mielelläsi taustatukena. Sinulla on muutakin ajateltavaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.