Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Tee jotain piristävää. Anna itsellesi uutta nostetta hemmottelulla. Pieni muutos ulkonäköösi voi tehdä ihmeitä.

KALAT

Yritä pitää tunteesi kurissa. Tee kaikkesi välttääksesi konfliktit. Jokaisella valinnallasi on väliä tulevan kannalta.

OINAS

Älä pidä kiirettä päätöksiä tehdessäsi. Tutki tarkasti kaikki vaihtoehtosi ennen kuin lyöt asian lukkoon. Viehätysvoimasi on vahvin valttisi.

HÄRKÄ

Ota saamasi tarjoukset vakavissasi. Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Tarvitset lisää tietoa, joten kysy tarkentavia kysymyksiä.

KAKSONEN

Ota mielikuvituksesi käyttöön. Tarvitset luovuutta selvitäksesi päivän haasteista. Ajatustesi ja tunteidesi jakaminen ei mene hukkaan.

RAPU

Sinun on tiedettävä, mitä olet tekemässä. Älä kuuntele hälyä ympärilläsi, vaan seuraa omaa polkuasi. Muistuta itseäsi tavoitteistasi.

LEIJONA

Älä aseta itsellesi rajoja. Tartu jokaiseen annettuun tilaisuuteen, sillä uteliaisuus kannattaa. Raha-asioissa tapahtuu onnekas käänne.

NEITSYT

Ajattele käytännöllisesti ja hoida ongelmat nopeasti pois alta. Älä anna kenenkään tulla tiellesi. On aika ottaa kaikki keinot käyttöön.

VAAKA

Jatka matkaasi riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Muutoksia on luvassa runsain mitoin. Älä unohda, mikä sinulle on tärkeintä.

SKORPIONI

Vaihtoehtoja on liikaa. Selvitä itsellesi, mitä oikeasti haluat. Älä anna tunnemyrskyjen sekoittaa päätäsi.

JOUSIMIES

Älä vastaa kysymyksiin, jotka menevät liian pitkälle. Päätä itse, mitkä asiat haluat jakaa muiden kanssa. On aika suunnitella matkalle lähtöä.

KAURIS

Älä jätä kesken mitään aloittamaasi. Menestys on taattu, jos olet tarpeeksi sinnikäs. Hyväksi muualta saamasi apu, sillä se tulee tarpeeseen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.