Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Ole varovainen sen suhteen, mitä sanot ja kenelle. Vain yhdelle henkilölle tarkoitettu huomautus saattaa ikävästi levitä eteenpäin ja saattaa sinut noloon asemaan.

Jousimies

Saat tänään tilaisuuden oppia jonkin uuden taidon. Käytä se hyväksesi, kuuntele, katsele ja ime itseesi hyödyllistä tietoa.

Kauris

Ole erityisen tarkkana rahojesi kanssa. Olet vaarassa tuhlata liikaa tai kadottaa rahaa huolimattomuuden vuoksi.

Vesimies

Tänään on hyvä päivä piristää parisuhdetta kahdenkeskisellä, romanttisella tuokiolla. Jos olet vasta etsimässä sitä oikeaa, pidä silmäsi auki vieraassa seurassa.

Kalat

Jos olet kiinnostunut romanttisessa mielessä henkilöstä, jota et tunne kovin hyvin, ole varovainen liikkeissäsi. Etene hitaasti, kunnes olet varma siitä, että voit luottaa häneen.

Oinas

Lähde ulos, tapaa ihmisiä ja pidä hauskaa. Viehätysvoimasi on nyt huipussaan, ja jopa romanssi on mahdollinen.

Härkä

Älä esitä liikaa vaatimuksia läheisillesi. Kaikilla on omat ongelmansa, eikä sinulle riitä sympatiaa, jos olet liian vaativa.

Kaksonen

Käytä ylimääräinen energiasi hyväksi ja hoida tehtävälistaltasi niin monta asiaa kuin pystyt. Ahkeroinnin jälkeen voit rentoutua hyvällä omallatunnolla.

Rapu

Pidä tänään mielessäsi, ettei kukaan olet täydellinen – et edes sinä itse. Vältä turhan kritiikin antamista läheisillesi.

Leijona

Päästä anteliaisuutesi valloilleen. Tarjoa apua sitä tarvitseville ja anna aikaasi sitä kaipaaville. Voit tuottaa tänään iloa monille ihmisille.

Neitsyt

Älä sotkeudu ystäväsi parisuhdenogelmiin. Jos alat valita puolia, saatat menettää yhden ystävän sijaan useamman.

Vaaka

Usko omiin kykyihisi sekä taitoosi tehdä päätökset itsenäisesti. Tänään ei kannata kulkea joukon perässä, vaan valita aivan omat polut.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!