Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Ole varovainen sen suhteen, mitä sanot ja kenelle. Vain yhdelle henkilölle tarkoitettu huomautus saattaa ikävästi levitä eteenpäin ja saattaa sinut noloon asemaan.

Jousimies

Saat tänään tilaisuuden oppia jonkin uuden taidon. Käytä se hyväksesi, kuuntele, katsele ja ime itseesi hyödyllistä tietoa.

Kauris

Ole erityisen tarkkana rahojesi kanssa. Olet vaarassa tuhlata liikaa tai kadottaa rahaa huolimattomuuden vuoksi.

Vesimies

Tänään on hyvä päivä piristää parisuhdetta kahdenkeskisellä, romanttisella tuokiolla. Jos olet vasta etsimässä sitä oikeaa, pidä silmäsi auki vieraassa seurassa.

Kalat

Jos olet kiinnostunut romanttisessa mielessä henkilöstä, jota et tunne kovin hyvin, ole varovainen liikkeissäsi. Etene hitaasti, kunnes olet varma siitä, että voit luottaa häneen.

Oinas

Lähde ulos, tapaa ihmisiä ja pidä hauskaa. Viehätysvoimasi on nyt huipussaan, ja jopa romanssi on mahdollinen.

Härkä

Älä esitä liikaa vaatimuksia läheisillesi. Kaikilla on omat ongelmansa, eikä sinulle riitä sympatiaa, jos olet liian vaativa.

Kaksonen

Käytä ylimääräinen energiasi hyväksi ja hoida tehtävälistaltasi niin monta asiaa kuin pystyt. Ahkeroinnin jälkeen voit rentoutua hyvällä omallatunnolla.

Rapu

Pidä tänään mielessäsi, ettei kukaan olet täydellinen – et edes sinä itse. Vältä turhan kritiikin antamista läheisillesi.

Leijona

Päästä anteliaisuutesi valloilleen. Tarjoa apua sitä tarvitseville ja anna aikaasi sitä kaipaaville. Voit tuottaa tänään iloa monille ihmisille.

Neitsyt

Älä sotkeudu ystäväsi parisuhdenogelmiin. Jos alat valita puolia, saatat menettää yhden ystävän sijaan useamman.

Vaaka

Usko omiin kykyihisi sekä taitoosi tehdä päätökset itsenäisesti. Tänään ei kannata kulkea joukon perässä, vaan valita aivan omat polut.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Hoida kotiin liittyviä asioita pois alta. Tehokkuus ja täsmällisyys ovat parhaat valttisi tänään. Älä takerru epäolennaisiin yksityiskohtiin.

 

SKORPIONI

Pidä silmät auki etenkin työmarkkinoilla. Voi olla, että eteesi osuu otollinen mahdollisuus. Nyt on aika edistää useita projekteja samaan aikaan.

 

JOUSIMIES

Sinulla on paljon annettavaa. Älä anna muutaman negatiivisen kommentin saada sinua epäilemään koko persoonaasi. Tärkeintä on, että uskot asiaasi.

 

KAURIS

Ilmassa on nyt suuria muutoksia. Ota uudet haasteet vastaan avoimin sylin. On aika testata rajojasi ja etsiä elämääsi rikastuttavia käänteitä.

 

VESIMIES

Ole käytännönläheinen raha-asioissa. Nyt on parasta olla tylsä ja pelata varman päälle. Joku yrittää houkutella sinua mukaan riskialttiiseen hankkeeseen.

 

KALAT

Käytä mielikuvitustasi. Luovuutesi on paras valttisi ongelmakohdissa. Kokeile reittiä, jota kukaan muu ei uskalla lähteä testaamaan.

 

OINAS

Älä anna pikkuasioiden käydä hermoillesi. Sinun on parasta hoitaa asiasi tänään yksin. Itsenäisyytesi on sinulle hyvää mainosta.

 

HÄRKÄ

Ole valmis muuttumaan. Pienissä uudistuksissa piilee valtava voima. Älä takerru kiinni vanhoihin kaavoihin, kun parempaa olisi tarjolla.

 

KAKSONEN

Olet loistavassa iskussa, ja voit saada paljon aikaan tänään. Energiasi tempaa helposti muutkin mukaansa. Johtajan rooli sopii sinulle hyvin.

 

RAPU

Lähde tutustumaan ihmisiin. Joku kertoo sinulle uutisen, joka tulee vaikuttamaan myös sinun elämääsi. On aika laatia suunnitelmia.

 

LEIJONA

Pysy positiivisena tilanteessa kuin tilanteessa. On aika rajoittaa rahanmenoa. Pienillä säästötoimilla pääset jo pitkälle.

 

NEITSYT

On aika ryhtyä hommiin. Olet tehnyt jo tarpeeksi ajatustyötä pohjalle. Kaikki on itsestäsi kiinni, joten lähde rohkeasti liikkeelle.           

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.