Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Ole varovainen sen suhteen, mitä sanot ja kenelle. Vain yhdelle henkilölle tarkoitettu huomautus saattaa ikävästi levitä eteenpäin ja saattaa sinut noloon asemaan.

Jousimies

Saat tänään tilaisuuden oppia jonkin uuden taidon. Käytä se hyväksesi, kuuntele, katsele ja ime itseesi hyödyllistä tietoa.

Kauris

Ole erityisen tarkkana rahojesi kanssa. Olet vaarassa tuhlata liikaa tai kadottaa rahaa huolimattomuuden vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Tänään on hyvä päivä piristää parisuhdetta kahdenkeskisellä, romanttisella tuokiolla. Jos olet vasta etsimässä sitä oikeaa, pidä silmäsi auki vieraassa seurassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Jos olet kiinnostunut romanttisessa mielessä henkilöstä, jota et tunne kovin hyvin, ole varovainen liikkeissäsi. Etene hitaasti, kunnes olet varma siitä, että voit luottaa häneen.

Oinas

Lähde ulos, tapaa ihmisiä ja pidä hauskaa. Viehätysvoimasi on nyt huipussaan, ja jopa romanssi on mahdollinen.

Härkä

Älä esitä liikaa vaatimuksia läheisillesi. Kaikilla on omat ongelmansa, eikä sinulle riitä sympatiaa, jos olet liian vaativa.

Kaksonen

Käytä ylimääräinen energiasi hyväksi ja hoida tehtävälistaltasi niin monta asiaa kuin pystyt. Ahkeroinnin jälkeen voit rentoutua hyvällä omallatunnolla.

Rapu

Pidä tänään mielessäsi, ettei kukaan olet täydellinen – et edes sinä itse. Vältä turhan kritiikin antamista läheisillesi.

Leijona

Päästä anteliaisuutesi valloilleen. Tarjoa apua sitä tarvitseville ja anna aikaasi sitä kaipaaville. Voit tuottaa tänään iloa monille ihmisille.

Neitsyt

Älä sotkeudu ystäväsi parisuhdenogelmiin. Jos alat valita puolia, saatat menettää yhden ystävän sijaan useamman.

Vaaka

Usko omiin kykyihisi sekä taitoosi tehdä päätökset itsenäisesti. Tänään ei kannata kulkea joukon perässä, vaan valita aivan omat polut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla