Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Ole varovainen sen suhteen, mitä sanot ja kenelle. Vain yhdelle henkilölle tarkoitettu huomautus saattaa ikävästi levitä eteenpäin ja saattaa sinut noloon asemaan.

Jousimies

Saat tänään tilaisuuden oppia jonkin uuden taidon. Käytä se hyväksesi, kuuntele, katsele ja ime itseesi hyödyllistä tietoa.

Kauris

Ole erityisen tarkkana rahojesi kanssa. Olet vaarassa tuhlata liikaa tai kadottaa rahaa huolimattomuuden vuoksi.

Vesimies

Tänään on hyvä päivä piristää parisuhdetta kahdenkeskisellä, romanttisella tuokiolla. Jos olet vasta etsimässä sitä oikeaa, pidä silmäsi auki vieraassa seurassa.

Kalat

Jos olet kiinnostunut romanttisessa mielessä henkilöstä, jota et tunne kovin hyvin, ole varovainen liikkeissäsi. Etene hitaasti, kunnes olet varma siitä, että voit luottaa häneen.

Oinas

Lähde ulos, tapaa ihmisiä ja pidä hauskaa. Viehätysvoimasi on nyt huipussaan, ja jopa romanssi on mahdollinen.

Härkä

Älä esitä liikaa vaatimuksia läheisillesi. Kaikilla on omat ongelmansa, eikä sinulle riitä sympatiaa, jos olet liian vaativa.

Kaksonen

Käytä ylimääräinen energiasi hyväksi ja hoida tehtävälistaltasi niin monta asiaa kuin pystyt. Ahkeroinnin jälkeen voit rentoutua hyvällä omallatunnolla.

Rapu

Pidä tänään mielessäsi, ettei kukaan olet täydellinen – et edes sinä itse. Vältä turhan kritiikin antamista läheisillesi.

Leijona

Päästä anteliaisuutesi valloilleen. Tarjoa apua sitä tarvitseville ja anna aikaasi sitä kaipaaville. Voit tuottaa tänään iloa monille ihmisille.

Neitsyt

Älä sotkeudu ystäväsi parisuhdenogelmiin. Jos alat valita puolia, saatat menettää yhden ystävän sijaan useamman.

Vaaka

Usko omiin kykyihisi sekä taitoosi tehdä päätökset itsenäisesti. Tänään ei kannata kulkea joukon perässä, vaan valita aivan omat polut.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Älä jää miettimään, mitä jos olisit tehnyt toisin. Jossittelu ei auta sinua eteenpäin. On aika kuitata menneet unohdetuiksi.

 

HÄRKÄ

Ota harkittuja riskejä. Kunnianhimosi voi viedä sinut tänään pitkälle. Älä tyydy liian vähään ja uskalla pyytää apua sitä tarvitessasi.

 

KAKSONEN

Kiinnitä erityistä huomiota terveydentilaasi. Hoida sinua mietityttävä asia pois alta niin pian kuin mahdollista. Yksityiskohdilla on väliä.

 

RAPU

Avoin kommunikointi on tänään kaikki kaikessa. Älä anna vaikean kysymyksen unohtua. Suoruus ja päättäväisyys ovat parhaat valttisi.

 

LEIJONA

Joku tekee sinulle tarjouksen, joka vaikuttaa aluksi loistavalta. Taustalta paljastuu kuitenkin seikkoja, jotka saavat intosi laantumaan.

 

NEITSYT

Suunnittele tulevia reissuja. On aika miettiä aikatauluja ja sommitella haaveitasi niihin. Et välty tänään haastavilta tilanteilta.

 

VAAKA

Varmista, että olet samoilla linjoilla läheistesi kanssa. Väärinkäsityksiä on saattanut päästä syntymään matkan varrella. Selvitä ne niin pian kuin mahdollista.

 

SKORPIONI

Saat tilaisuuden jutella kiinnostavan ihmisen kanssa. Hänen tapaamisestaan voi alkaa hedelmällinen yhteisprojekti tai pitkäaikainen ystävyys.

 

JOUSIMIES

Älä odottele, että joku muu toimii puolestasi. Kääri hihat ja toimi. Nyt on aika korjata kohdilleen asioita, joihin et ole elämässäsi tyytyväinen.

 

KAURIS

Pidä yksityisasiasi salassa uteliaitten katseilta. Lähistöllä liikkuu nyt ihminen, jolla on sinun suhteesi hämäriä taka-ajatuksia. Varovaisuus on tarpeen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavuuksien kanssa. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain, mikä ei tunnu omalta jutultasi. Kuuntele vaistoasi.

 

KALAT

Palaa ongelmatilanteessa vanhan, hyväksi todetun kaavan pariin. On turha lähteä irrottelemaan, jos tiedät jo valmiiksi toimivan apukeinon.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.