Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Rohkaise läheistäsi oikealle polulle. Näyttämällä esimerkkiä tai neuvomalla voit olla suureksi avuksi. Vaikutusvaltaasi ei kannata aliarvioida.

 

LEIJONA

Et voi olla kaikille mieliksi. Tee valintasi ja pysyttele sinä. Muutoksia on joka tapauksessa tulossa, eikä niistä ole syytä hätääntyä.

 

NEITSYT

Onnistut kääntämään vaikean tilanteen voitoksesi tänään. Luota itseesi ja ehdota ratkaisuja, vaikka et olisi varma vastaanotosta. Verkostoituminen kantaa hedelmää.

 

VAAKA

Puhu järkeä ihmiselle, joka uhkaa romuttaa suunnitelmasi. Voitat hänet puolellesi rauhallisilla perusteluilla. Luota logiikkaan tänään jättämättä mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Laadi reissusuunnitelmia ja pysy toimeliaana. Älä jää hiljaiseksi, jos joku tarvitsee sinua taustatuekseen. Varaa sinulle ja läheisellesi kahdenkeskeistä aikaa.

 

JOUSIMIES

Älä lannistu tai hiljennä tahtia. Et ehkä ole samoilla linjoilla muiden kanssa, mutta sen ei tarvitse haitata menoasi. Tärkeintä on, että pystyt allekirjoittamaan omat tekosi.

 

KAURIS

Nyt ei kannata mennä paniikkiin muutoksista. Ota kaikki uusia vastaan avosylin. Tukeudu tiukan paikan tullen läheisiisi.

 

VESIMIES

Koti ja perhe kuuluvat nyt prioriteetteihisi. Saat läheisistäsi voimaa ja hyvää tuulta. Ota vanha idea takaisin käyttöön uusissa merkeissä.

 

KALAT

Osaat valita oikeat sanat tänään vaivattomasti. Romantiikka on lupaavassa nosteessa. On aika miettiä yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia läheisesi kanssa.

 

OINAS

Ystävät tai perheenjäsenet saattavat aiheuttaa sinulle harmeja. Edessäsi on muutama vaikea valinta, jotka on parasta hoitaa pian pois alta. Ole valmis kompromisseihin.

 

HÄRKÄ

Lähde päiväreissulle. Sukulaisten tapaaminen sopii hyvin ohjelmanumeroksi tänään. Ilmassa on myös runsaasti romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Älä anna vastuuttoman ihmisen houkutella sinua mukaan epäilyttävään hankkeeseen. Kuuntele itseäsi ja kieltäydy, jos jokin häiritsee sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.