Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki ja tarkkaile muiden liikkeitä. On tärkeää, että olet ajan tasalla tapahtumista. Älä pode syyllisyyttä asiasi ajamisesta.

 

RAPU

Pidä salaisuudet luottamuksellisina ja suunnitelmasi pienen piirin tiedossa. Liika avoimuus voi kostautua tänään. Pidä matalaa profiilia kunnes tilanne rauhoittuu.

 

LEIJONA

Ole oma-aloitteinen. Rohkeus ja aktiivisuus tuovat sinulle pisteitä ja tutustuttavat uusiin ihmisiin. Ole oma itsesi ja unohda ulkopuolelta puskevat paineet.

 

NEITSYT

Pidä tauko arjen rumbasta. Keskity hyvinvointiisi ja henkiseen tasapainoosi. Pienissä ulkoisissa muutoksissa on paljon voimaa.

 

VAAKA

Ole suora tunteistasi puhuessasi. On aika nostaa kissa pöydälle ja keskustella asiasta, jota on piiloteltu pitkään. Läheisesi ovat kiitollisia rehellisyydestäsi.

 

SKORPIONI

Erotut joukosta antamalla persoonallisuutesi näkyä koko loistossaan. Osaat kiinnittää huomiosi seikkoihin, jotka jäävät monilta näkemättä. Rohkeus palkitaan tänään.

 

JOUSIMIES

Seikkailu vetää sinua puoleensa. Mieti silti tilannettasi ennen päätöksiä. Nyt ei kannata hypätä pää edellä tuntemattomaan.

 

KAURIS

Älä huolehdi siitä, missä muut menevät. Keskity ainoastaan itseesi ja omiin tavoitteisiisi. Pitämällä mielesi positiivisena pääset pitkälle.

 

VESIMIES

Ota suunta kohti asioita, jotka kiinnostavat sinua eniten. Nyt ei ole aika istua odottelemaan. Anna tapahtumille vauhtia itse.

 

KALAT

Tee parhaasi ja keskity siihen, mitä olet tekemässä. Älä vaivaa päätäsi tulevalla tai sillä, mitä muut sinusta ajattelevat. Elämällä hetkessä pääset parhaisiin tuloksiin.

 

OINAS

Romantiikka pelastaa päiväsi. Olet parhaimmillasi, kun rakkauselämäsi voi hyvin. Pyri pitämään taloudellinen tilanteesi tiukasti valvonnassasi.

 

HÄRKÄ

Käytä saamasi tilaisuus hyväksesi ja tutustu uusiin ihmisiin. Solmit tänään tuttavuuksia, joista voi olla paljon hyötyä tulevaisuudessa. Pidä kaikki ovet auki.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.