Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Aina ei tarvitse tehdä täydellistä jälkeä ja huhkia hiki päässä. Ota tänään kevyemmin ja tyydy keskinkertaiseen, niin selviät huomattavasti helpommalla.

Jousimies

Tänään kannattaa tehdä tutut asiat hieman eri tavalla kuin yleensä. Vaihtelu virkistää, ja saatat saada uusia, hyödyllisiä ideoita.

Kauris

Itsetuntosi on painunut turhan alas, ja ajatuksesi pyörivät menneissä epäonnistumisissa. Nyt on aika nostaa pää pystyyn ja astua rohkeasti eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Sinulla on realistisia haaveita, mutta et ole valmis tekemään töitä niiden saavuttamiseksi. Tänään on hyvä päivä ryhtyä reippaasti toimeen ja tehdä jotain konkreettista asian eteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Arvostelukykysi saattaa olla tänään jollain tapaa hämärtynyt. Pyri välttämään tärkeitä päätöksiä ja muiden kritisointia.

Oinas

Olet vaarassa heittää rahaa hukkaan oman laiskuutesi vuoksi. Nyt kannattaa nähdä hieman vaivaa hintojen kilpailuttamisessa – lopputuloksena voi olla suuri säästö.

Härkä

Liiallinen tavaramäärä ympärilläsi saattaa huomaamattasi aiheuttaa stressiä. Tänään on hyvä päivä karsia liikoja ja pyrkiä eroon kaikesta turhasta.

Kaksonen

Luota taitoihisi, tietoihisi ja kykyysi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hyppää rohkeasti mukaan tänään eteen tulevaan tilaisuuteen.

Rapu

Perässäkulkijan rooli on tänään paras vaihtoehto. Anna muiden ottaa ohjat käsiin ja tehdä päätökset puolestasi.

Leijona

Sinulla on halua ja taitoa auttaa ystävääsi hankalassa tilanteessa. Varo kuitenkaan tuputtamasta apuasi liikaa.

Neitsyt

Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan. Olet saattanut tehdä kyseenalaisia valintoja, mutta jälkiviisaudesta on tänään pelkkää haittaa.

Vaaka

Saatat tänään tutustua mielenkiintoiseen henkilöön, jolta sinulla on paljon opittavaa. Kuuntele huolella hänen ajatuksiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla