Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Aina ei tarvitse tehdä täydellistä jälkeä ja huhkia hiki päässä. Ota tänään kevyemmin ja tyydy keskinkertaiseen, niin selviät huomattavasti helpommalla.

Jousimies

Tänään kannattaa tehdä tutut asiat hieman eri tavalla kuin yleensä. Vaihtelu virkistää, ja saatat saada uusia, hyödyllisiä ideoita.

Kauris

Itsetuntosi on painunut turhan alas, ja ajatuksesi pyörivät menneissä epäonnistumisissa. Nyt on aika nostaa pää pystyyn ja astua rohkeasti eteenpäin.

Vesimies

Sinulla on realistisia haaveita, mutta et ole valmis tekemään töitä niiden saavuttamiseksi. Tänään on hyvä päivä ryhtyä reippaasti toimeen ja tehdä jotain konkreettista asian eteen.

Kalat

Arvostelukykysi saattaa olla tänään jollain tapaa hämärtynyt. Pyri välttämään tärkeitä päätöksiä ja muiden kritisointia.

Oinas

Olet vaarassa heittää rahaa hukkaan oman laiskuutesi vuoksi. Nyt kannattaa nähdä hieman vaivaa hintojen kilpailuttamisessa – lopputuloksena voi olla suuri säästö.

Härkä

Liiallinen tavaramäärä ympärilläsi saattaa huomaamattasi aiheuttaa stressiä. Tänään on hyvä päivä karsia liikoja ja pyrkiä eroon kaikesta turhasta.

Kaksonen

Luota taitoihisi, tietoihisi ja kykyysi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hyppää rohkeasti mukaan tänään eteen tulevaan tilaisuuteen.

Rapu

Perässäkulkijan rooli on tänään paras vaihtoehto. Anna muiden ottaa ohjat käsiin ja tehdä päätökset puolestasi.

Leijona

Sinulla on halua ja taitoa auttaa ystävääsi hankalassa tilanteessa. Varo kuitenkaan tuputtamasta apuasi liikaa.

Neitsyt

Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan. Olet saattanut tehdä kyseenalaisia valintoja, mutta jälkiviisaudesta on tänään pelkkää haittaa.

Vaaka

Saatat tänään tutustua mielenkiintoiseen henkilöön, jolta sinulla on paljon opittavaa. Kuuntele huolella hänen ajatuksiaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.