Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Aina ei tarvitse tehdä täydellistä jälkeä ja huhkia hiki päässä. Ota tänään kevyemmin ja tyydy keskinkertaiseen, niin selviät huomattavasti helpommalla.

Jousimies

Tänään kannattaa tehdä tutut asiat hieman eri tavalla kuin yleensä. Vaihtelu virkistää, ja saatat saada uusia, hyödyllisiä ideoita.

Kauris

Itsetuntosi on painunut turhan alas, ja ajatuksesi pyörivät menneissä epäonnistumisissa. Nyt on aika nostaa pää pystyyn ja astua rohkeasti eteenpäin.

Vesimies

Sinulla on realistisia haaveita, mutta et ole valmis tekemään töitä niiden saavuttamiseksi. Tänään on hyvä päivä ryhtyä reippaasti toimeen ja tehdä jotain konkreettista asian eteen.

Kalat

Arvostelukykysi saattaa olla tänään jollain tapaa hämärtynyt. Pyri välttämään tärkeitä päätöksiä ja muiden kritisointia.

Oinas

Olet vaarassa heittää rahaa hukkaan oman laiskuutesi vuoksi. Nyt kannattaa nähdä hieman vaivaa hintojen kilpailuttamisessa – lopputuloksena voi olla suuri säästö.

Härkä

Liiallinen tavaramäärä ympärilläsi saattaa huomaamattasi aiheuttaa stressiä. Tänään on hyvä päivä karsia liikoja ja pyrkiä eroon kaikesta turhasta.

Kaksonen

Luota taitoihisi, tietoihisi ja kykyysi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hyppää rohkeasti mukaan tänään eteen tulevaan tilaisuuteen.

Rapu

Perässäkulkijan rooli on tänään paras vaihtoehto. Anna muiden ottaa ohjat käsiin ja tehdä päätökset puolestasi.

Leijona

Sinulla on halua ja taitoa auttaa ystävääsi hankalassa tilanteessa. Varo kuitenkaan tuputtamasta apuasi liikaa.

Neitsyt

Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan. Olet saattanut tehdä kyseenalaisia valintoja, mutta jälkiviisaudesta on tänään pelkkää haittaa.

Vaaka

Saatat tänään tutustua mielenkiintoiseen henkilöön, jolta sinulla on paljon opittavaa. Kuuntele huolella hänen ajatuksiaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hermostuminen ei selvitä ongelmia. Ota väärinkäsitykset käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pääset asioissa monta askelta eteenpäin tänään.

 

OINAS

Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä. Ota ohjat omiin käsiisi. Nyt ei ole aika tehdä arveluttavia kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Yhteisvoimin selvitätte mieltäsi painavan ongelman. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä.

 

KAKSONEN

Lähesty varovaisesti arkaa puheenaihetta, etenkin jos asia koskee rahaa. Pidä hermosi kurissa, sillä hermostuminen ei ole sinulle eduksi.

 

RAPU

On aika suunnata täydellä höyryllä eteenpäin. Et ole vielä ottanut todellisia vahvuuksiasi käyttöön. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

LEIJONA

Ole avoin suunnitelmistasi ja toiveistasi kertoessasi. On aika sanoa ääneen, mitä sinulla on sydämelläsi. Pidä stressi hallinnassa ja nauti hetkestä.

 

NEITSYT

Sinulla on lupaava suunnitelma, joka vaati vielä kehittelyä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Sinun on ehkä turvauduttava valkoiseen valheeseen.

 

VAAKA

Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi. Päivä tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja haasteita. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Vanha tapa istuu tiukassa, vaikka haluaisitkin siitä eroon. Palaa menneisiin ja käy läpi tekemiäsi virheitä. Voit välttyä tekemästä samaa mokaa kahdesti.

 

JOUSIMIES

Joku käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis tekemään muutoksia. Tee hienosäätöä elintapoihisi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Unohda kateuden tunteet ja ole ylpeä saavutuksistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle. Tarvitset innostavaa ja luovaa tekemistä. Laajenna näkökenttääsi tutustumalla uusiin ihmisiin.

 


Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Näytä tunteesi avoimesti lähipiirillesi. Niiden piilottelemisesta ei seuraa mitään hyvää. Jos jokin on vialla, tartu ongelmakohtaan kiertelemättä.

 

OINAS

Yllättävä uutinen kääntää päiväsi kulun tyystin. Ole avoin ja kerro rohkeasti, mitä ajatuksia se sinussa herättää. Muista, että sinulla on vaihtoehtoja.

 

HÄRKÄ

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Paina täysillä eteenpäin, sillä sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi. Tapaat ihmisen, joka inspiroi sinua välittömästi.

 

KAKSONEN

Lähde mukaan uuteen tempaukseen. Tapaat kiinnostavia ihmisiä ja ammennat heistä energiaa. Nyt ei ole aika tehdä nopeita ratkaisuja.

 

RAPU

Saat aikaan suuria muutoksia vähällä vaivalla. Luovuutesi on voimissaan ja tempaa helposti muutkin ihmiset mukaansa. Sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Päivä sisältää hämmentävän sekaannuksen. Selvitä asia nopeasti, ettei se jää nakertamaan ihmissuhteitasi. Kanna vastuusi teoistasi.

 

NEITSYT

Joudut suostuttelemaan ystävää tai työkaveria, joka ei ole täysin vakuuttunut asiastasi. Ole valmis neuvottelemaan. Joustavuus on tarpeen molemmin puolin.

 

VAAKA

Saat erikoisen tarjouksen, joka on harkitsemisen arvoinen. Unohda ennakkoluulosi. Pidä silmällä arvotavaroitasi ja rahojasi.

 

SKORPIONI

Suunnittele jotain hauskaa odotettavaa sinulle ja läheisellesi. Ilahduta häntä pienellä, mutta paljon merkitsevällä eleellä. Kerro tunteistasi avoimesti.

 

JOUSIMIES

Ole kriittinen kuuntelija, kun joku neuvoo sinua turhan innokkaasti. Hänellä saattaa olla taka-ajatuksia. Varo tyhjiä lupauksia.

 

KAURIS

On aika tehdä ratkaisuja rahakysymyksissä. Hidasta tahtia, sillä kiirehtiminen tietää ongelmia. Kuuntele kokeneemman neuvoja.

 

VESIMIES

Ilmassa on epävarmuutta. Et ehkä ymmärrä täysin, mitä sinulle sanotaan. Ole korostetun selkeä sanoissasi ja vaadi muilta samaa.