Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä aliarvioi verkostoitumisen tärkeyttä. Sinun on oltava tänään aktiivinen ja jaettava ideoitasi myös muiden käyttöön. Olet pysäyttämätön, jos uskot itseesi tarpeeksi.

 

NEITSYT

Ole aktiivinen ja osallistu kiinnostaviin tapahtumiin ympärilläsi. Nyt ei ole aika unohtua porukan ulkopuolelle. Tapaat ihmisiä, joilta saat valtavasti uutta tietoa ja innostusta.

 

VAAKA

Kuulostele omia tunteitasi. Ole armollinen itsellesi, sillä nyt ei ole aika vaatia liikaa. Pyydä apua asiantuntijalta, jos haluat ottaa haltuun elämäntapamuutoksen.

 

SKORPIONI

Ilmaise tunteesi avoimesti. Piilottelu ei nyt hyödytä. Yhdessä läheistesi kanssa hakemalla löydätte ratkaisuja ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Etsi vaihtoehtoja rahatilannettasi helpottaaksesi. Ota mielikuvitus käyttöön, sillä ajattelet nyt ehkä liian ahtaasti. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

KAURIS

Tarjoa apuasi, mutta älä yritä ratkoa kaikkia läheistesi ongelmia heidän puolestaan. Ehdotukset ja ideat ovat aina tervetulleita. Jätä silti vastuu heille, joille se kuuluu.

 

VESIMIES

Vilpitön innostus vie sinut pitkälle tänään. Hyödyt erityisesti työelämässä kyvystäsi kiinnostua uusista asioista. Onnistut tekemään vaikutuksen tärkeään ihmiseen.

 

KALAT

Päivä vaatii sinulta kärsivällisyyttä. Älä menetä hermojasi tiukan paikan tullen. Luvassa on onnellisia käänteitä ja uusia tuttavuuksia.

 

OINAS

Ole säntillinen ja järjestelmällinen kaikessa, mitä teet. Asenteesi huomataan ympärilläsi. Sattuma voi johtaa uuden ystävyyden tai parisuhteen alkamiseen.

 

HÄRKÄ

Älä anna kenenkään manipuloida sinua lähtemään polultasi harhaan. Tiedät itse parhaiten, mikä sinulle sopii. Ympäröi itsesi kannustavalla seuralla.

 

KAKSONEN

Arvostelukykysi saattaa heittää tänään. Ole tarkkana ihmisten kanssa ja lue myös rivien välit. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

 

RAPU

Mene virran mukana ja katso, mitä tapahtuu. Kykysi mukautua erilaisiin tilanteisiin ja nopeat hoksottimesi ovat tänään tarpeen. Ilmassa on romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.