Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ympäröi itsesi luotettavilla ihmisillä. Älä anna kenenkään suostutella sinua mukaan hämärään toimintaan. Ota opiksi menneisyydessä tekemistäsi virheistä.

 

LEIJONA

Panosta ulkonäköösi pienillä uudistuksilla. Saat piristävää huomiota ja kehuja ympäriltäsi. Pidä mielesi avoimena romantiikan mahdollisuudelle.

 

NEITSYT

Nyt ei ole aika piilotella nurkissa, jos todella haluat jotain. Ole oma-aloitteinen ja kerro rohkeasti, mitä haluat. Anna kaikkesi asialle, johon uskot.

 

VAAKA

Ota tila haltuun ja puhu sinulle tärkeän asian puolesta. Nyt ei ole aika epäröidä, sillä haparointisi paljastuu nopeasti muille. Intohimoinen asenteesi tekee vaikutuksen.

 

SKORPIONI

Älä usko tänään kaikkea kuulemaasi, sillä ilmassa on paljon huhuja. Tee asiat omalla tavallasi, tuli mitä tuli. Pidä pintasi ja torju liian korkeat vaatimukset.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneiden muistelu tekee hyvää ja antaa sinulle myös hyödyllistä tietoa. Pian on aika kääntää reilusti sivua.

 

KAURIS

Tarjoa apuasi läheisellesi, joka on sen tarpeessa. Omat suunnitelmasi saavat samalla uutta suuntaa. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VESIMIES

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. On uusien alkujen aika. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

 

KALAT

Rahatilanteesi saa lupaavan käänteen. Ole valmis panostamaan kaikkesi peliin. Sinun on aika ottaa ohjat omiin käsiisi.

 

OINAS

Päivä sisältää haasteita, joista saat uutta virtaa ja voimaa. Sinulle ei tuota ongelmia suostutella ihmisiä puoleesi. Ole valmis joustamaan yhteisissä asioissa.

 

HÄRKÄ

Joudut epävarmaan tilanteeseen, jossa tulevaisuus on hämärän peitossa. Vedä henkeä ja katso vaihtoehtosi läpi. On hyvä hetki pyytää palvelusta ystävältä.

 

KAKSONEN

Noudata tänään annettuja sääntöjä tunnollisesti. Päivän tarjoamat muutokset tekevät sinulle hyvää. Rakkaus on nosteessa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.