Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Tarvitset tänään hyvän annoksen itsekuria pystyäksesi vastustamaan houkutuksia. Keskity olennaiseen ja vie suunnitelmiasi eteenpäin. Muiden mielipiteille ei pidä antaa liikaa painoarvoa.

 

RAPU

On aika lähteä tapaamaan ihmisiä ja solmimaan verkostoja. Saat kiinnostavaa tietoa keskustelujen lomassa. Paina se mieleen tulevaa varten.

 

LEIJONA

Ole aktiivinen  ja osallistu tärkeisiin tapahtumiin. Tarjoa apuasi anteliaasti ja ole valmis joustamaan omista tarpeistasi. Saat uutta sisältöä ja suuntaa elämääsi.

 

NEITSYT

Ihmisten pariin lähteminen on hyvä ajatus. Tarvitset uutta ajateltavaa ja irrottelua. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, jota et ole nähnyt pitkiin aikoihin.

 

VAAKA

Saat suuria aikaiseksi, jos pysyt määrätietoisena. Älä lykkää asioiden tekemistä, vaan hoida ne ensitilassa pois alta. Sinulla on nyt paljon päätösvaltaa tilanteessa.

 

SKORPIONI

Anna ideoiden tulla vapaana virtana. Luovuus auttaa sinut eteenpäin esteitä tänään. On oikea aika hypätä uuteen seikkailuun ja seurata unelmiasi.

 

JOUSIMIES

Älä kerää paineita ympäristöstäsi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään ekstraa ollaksesi muille mieliksi. Luota omaan viehätysvoimaasi ja muuta ne asiat, joihin et ole tyytyväinen.

 

KAURIS

Kuuntele tarkkaan, mistä ympärilläsi puhutaan. Muiden kuunteleminen on avain ratkaisuihin. On aika päästää menneistä irti ja liikkua eteenpäin.

 

VESIMIES

Kutsu kotiisi ystäviä tai sukulaisia viettämään laatuaikaa kanssasi. Päivä on otollinen myös rahanteolle. Ideoi siinä sivussa pystyyn vaikkapa hauska kirpputoritempaus.

 

KALAT

Palauta mieleesi, mitkä ovat päämääräsi. Houkutuksia pukkaa joka puolelta. Harhaudut helposti polulta, jos annat keskittymisesi herpaantua.

 

OINAS

Panosta tärkeän ihmissuhteen vaalimiseen. Sinun on tehtävä kompromissi läheisesi kanssa, jotta pääsisitte asioissa eteenpäin. Raha-asiat saavat positiivisen käänteen.

 

HÄRKÄ

Kokeile jotain uutta ja unohda hetkeksi oma mukavuusalueesi. Näytä avoimesti tunteesi ihmissuhteissa. Rehellisyys on paras valttisi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.