Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Raha-asioissa syntyy helposti väärinkäsityksiä. Varmistu siitä, että olet ymmärtänyt kaiken oikein. Rakkauselämässäsi tapahtuu onnellinen käänne.

 

KAKSONEN

Älä elättele liian korkeita odotuksia. Saatat kokea tänään takaiskun, mikäli odotat ihmettä tapahtuvaksi. Muutokset lähtevät itsestäsi.

 

RAPU

Avun tarve iskee tänään yllättäen. Tarjoa hyviä neuvoja tai vastapalvelusta ystävällesi kiitoksena. Varaa aikaa rentoutumiseen hyvässä seurassa.

 

LEIJONA

Muutoksen tuulet puhaltavat. Ole valppaana ja valmis vaihtamaan suuntaa heti, kun yllätyksiä ilmaantuu. Sopeutumalla nopeasti keräät pisteet kotiin.

 

NEITSYT

Voit oppia tänään paljon uutta. Ajattele positiivisesti ja ota tarjottu apu vastaan. Hyödyt tänään viime aikoina solmituista kontakteista.

 

VAAKA

​​​​​​​Maiseman vaihtaminen kannattaa tänään. Tarvitset uutta virtaa ja mielekkäitä keskusteluja. Olemalla suora ja rehellinen puheissasi saat tahtosi läpi.

 

SKORPIONI

​​​​​​​Tunnet vetoa vieraille vesille. Kokeile siipiäsi uudella alueella ja ylläty iloisesti saamistasi kokemuksista. Tapaat ihmisen, josta saat inspiraatiota tulevaan.

 

JOUSIMIES

​​​​​​​Tee asiat omalla tavallasi. Joku yrittää painostaa sinua muuttamaan mielipidettäsi. Pidä linjasi ja muista olla ylpeä saavutuksistasi.

 

KAURIS

​​​​​​​On aika lopettaa jahkailu ja käydä toimeen. Suuntaa kohti haasteita ja ole valmis ylittämään itsesi. Älä päästä ketään liian helpolla, vaan vaadi loistotuloksia.

 

VESIMIES

Pidä lupauksesi, tuli mitä tuli. Läheisesi loukkaantuu, ellet löydä tarpeeksi aikaa hänelle kalenteristasi. Muistuta itseäsi asioiden tärkeysjärjestyksestä.

 

KALAT

Muistele ihmisiä, jotka ovat tuoneet elämääsi jotain hyvää. Kiitä heitä, joille kiitoksesi ja arvostuksesi kuuluu. On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään.

 

OINAS

​​​​​​​Itsekuri auttaa sinut oikealle polulle. Edessäsi on lupaavia tilaisuuksia, joihin täytyy vain uskaltaa tarttua. Ota vastuu omasta tulevaisuudestasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.