Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, sillä sinulta on ehkä jäänyt huomaamatta jotain tärkeää. Tarkistuta pieni terveyteesi liittyvä asia.

Kaksonen

Lähelläsi on joku, jonka motiivit ovat kyseenalaiset. Varmistu siitä, että sinulla on vedenpitävää tietoa asioista. Voit välttyä väärinkäsitykseen perustuvan riidan.

Rapu

Intosi tarttuu ihmisiin ympärilläsi. Olet täynnä energiaa ja ideoita. Saatat saada lupaavia tarjouksia tulevaisuutta ajatellen.

Leijona

Ilmassa on paineita. Tee jotain uutta ja virkistävää saadaksesi muuta ajateltavaa. Kampaajalla käynti tai kodin sisustaminen ovat hyviä vaihtoehtoja.

Neitsyt

Älä suostu kaikkeen, jos sinulta vaaditaan liikaa. Ole jämäkkä ihmissuhteissa. Sinun ei pidä alkaa kenenkään kynnysmatoksi.

Vaaka

Meneillään olevan tapahtumat voivat hämmentää sinua. Menneiden muisteleminen voi tehdä hyvää. Lähde tapaamaan vanhaa ystävää.

Skorpioni

Hyväksy saamasi tarjous. Kotisi kaipaa pientä kasvojenkohotusta, joten omista aikaa siivoamiselle tai sisustamiselle. Auta läheistäsi, joka tarvitsee neuvoja.

Jousimies

Jokin ei tänään mene suunnitelmiesi mukaan. Valittaminen ei auta. Tartu sen sijaan hommiin ja tee voitavasi korjataksesi vahinkoja.

Kauris

Luvassa on pettymyksiä. Älä levittele henkilökohtaisia asioita kaikkien tietoon, sillä väärinymmärryksen vaara on suuri. Ilmassa on mustasukkaisuutta.

Vesimies

Lähde ulos nauttimaan elämästä. Rahatilanteesi ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta mielikuvitustasi käyttämällä keksit keinoja pitää hauskaa budjettisi rajoissa.

Kalat

Älä anna kenenkään hyppyyttää sinua. Ystävällisyyttäsi arvostetaan, mutta sinun on osattava myös pitää puoliasi. Opettele sanomaan ei.

Oinas

Ota haaste vastaan. Vietä laatuaikaa hyvien ystävien seurassa. Nyt on aika heitellä ilmaan ideoita ja miettiä tulevaisuutta.