Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, sillä sinulta on ehkä jäänyt huomaamatta jotain tärkeää. Tarkistuta pieni terveyteesi liittyvä asia.

Kaksonen

Lähelläsi on joku, jonka motiivit ovat kyseenalaiset. Varmistu siitä, että sinulla on vedenpitävää tietoa asioista. Voit välttyä väärinkäsitykseen perustuvan riidan.

Rapu

Intosi tarttuu ihmisiin ympärilläsi. Olet täynnä energiaa ja ideoita. Saatat saada lupaavia tarjouksia tulevaisuutta ajatellen.

Leijona

Ilmassa on paineita. Tee jotain uutta ja virkistävää saadaksesi muuta ajateltavaa. Kampaajalla käynti tai kodin sisustaminen ovat hyviä vaihtoehtoja.

Neitsyt

Älä suostu kaikkeen, jos sinulta vaaditaan liikaa. Ole jämäkkä ihmissuhteissa. Sinun ei pidä alkaa kenenkään kynnysmatoksi.

Vaaka

Meneillään olevan tapahtumat voivat hämmentää sinua. Menneiden muisteleminen voi tehdä hyvää. Lähde tapaamaan vanhaa ystävää.

Skorpioni

Hyväksy saamasi tarjous. Kotisi kaipaa pientä kasvojenkohotusta, joten omista aikaa siivoamiselle tai sisustamiselle. Auta läheistäsi, joka tarvitsee neuvoja.

Jousimies

Jokin ei tänään mene suunnitelmiesi mukaan. Valittaminen ei auta. Tartu sen sijaan hommiin ja tee voitavasi korjataksesi vahinkoja.

Kauris

Luvassa on pettymyksiä. Älä levittele henkilökohtaisia asioita kaikkien tietoon, sillä väärinymmärryksen vaara on suuri. Ilmassa on mustasukkaisuutta.

Vesimies

Lähde ulos nauttimaan elämästä. Rahatilanteesi ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta mielikuvitustasi käyttämällä keksit keinoja pitää hauskaa budjettisi rajoissa.

Kalat

Älä anna kenenkään hyppyyttää sinua. Ystävällisyyttäsi arvostetaan, mutta sinun on osattava myös pitää puoliasi. Opettele sanomaan ei.

Oinas

Ota haaste vastaan. Vietä laatuaikaa hyvien ystävien seurassa. Nyt on aika heitellä ilmaan ideoita ja miettiä tulevaisuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.