Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, sillä sinulta on ehkä jäänyt huomaamatta jotain tärkeää. Tarkistuta pieni terveyteesi liittyvä asia.

Kaksonen

Lähelläsi on joku, jonka motiivit ovat kyseenalaiset. Varmistu siitä, että sinulla on vedenpitävää tietoa asioista. Voit välttyä väärinkäsitykseen perustuvan riidan.

Rapu

Intosi tarttuu ihmisiin ympärilläsi. Olet täynnä energiaa ja ideoita. Saatat saada lupaavia tarjouksia tulevaisuutta ajatellen.

Leijona

Ilmassa on paineita. Tee jotain uutta ja virkistävää saadaksesi muuta ajateltavaa. Kampaajalla käynti tai kodin sisustaminen ovat hyviä vaihtoehtoja.

Neitsyt

Älä suostu kaikkeen, jos sinulta vaaditaan liikaa. Ole jämäkkä ihmissuhteissa. Sinun ei pidä alkaa kenenkään kynnysmatoksi.

Vaaka

Meneillään olevan tapahtumat voivat hämmentää sinua. Menneiden muisteleminen voi tehdä hyvää. Lähde tapaamaan vanhaa ystävää.

Skorpioni

Hyväksy saamasi tarjous. Kotisi kaipaa pientä kasvojenkohotusta, joten omista aikaa siivoamiselle tai sisustamiselle. Auta läheistäsi, joka tarvitsee neuvoja.

Jousimies

Jokin ei tänään mene suunnitelmiesi mukaan. Valittaminen ei auta. Tartu sen sijaan hommiin ja tee voitavasi korjataksesi vahinkoja.

Kauris

Luvassa on pettymyksiä. Älä levittele henkilökohtaisia asioita kaikkien tietoon, sillä väärinymmärryksen vaara on suuri. Ilmassa on mustasukkaisuutta.

Vesimies

Lähde ulos nauttimaan elämästä. Rahatilanteesi ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta mielikuvitustasi käyttämällä keksit keinoja pitää hauskaa budjettisi rajoissa.

Kalat

Älä anna kenenkään hyppyyttää sinua. Ystävällisyyttäsi arvostetaan, mutta sinun on osattava myös pitää puoliasi. Opettele sanomaan ei.

Oinas

Ota haaste vastaan. Vietä laatuaikaa hyvien ystävien seurassa. Nyt on aika heitellä ilmaan ideoita ja miettiä tulevaisuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.