Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Tylsyys pääsee iskemään ellet etsi äkkiä itsellesi jännittävää tekemistä. Osallistu kiinnostaviin tapahtumiin. On oikea hetki toimia sinulle tärkeän asian puolesta.

 

HÄRKÄ
Älä luota sokeasti uusiin ihmisiin. Joku saattaa tuottaa sinulle pettymyksen. Etsi lähellesi vilpitöntä seuraa.

 

KAKSONEN
Seuraa omaa polkuasi. Sinun on löydettävä oma juttusi, sillä muiden kopioiminen ei johda mihinkään. Neuvoja voit silti ottaa vastaan.

 

RAPU
Tee sovinto perheenjäsenen kanssa. Pitkään välienselvittelyyn on kuluttavaa lähteä. Myönnä, ettei sinulla ole vastauksia kaikkeen.

 

LEIJONA
Olet aliarvioinut itseäsi. Sinulla on enemmän annettavaa kuin luulet. On aika ottaa kykysi käyttöön ja pyrkiä kohti unelmiasi.

 

NEITSYT
Älä peräänny esteiden edessä. Panosta kaikkesi siihen, mitä olet tekemässä. Valmiit lopputulokset ovat palkitsevaa katseltavaa.

 

VAAKA
Ilmassa on rakkautta. Uusi tuttavuus viehättyy sinusta ensisilmäyksellä. Ole oma itsesi esittämättä mitään muuta.

 

SKORPIONI
Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Oikealla paikalla ja ajoituksella on merkitystä. Pidä silmät ja korvat auki hyvien vinkkien varalta.

 

JOUSIMIES
Positiivisuutesi leviää ympäristöösi. Muiden auttaminen nostaa mielialaasi ja osoittautuu muutenkin palkitsevaksi.

 

KAURIS
Paperihommien on syytä olla tänään ajan tasalla. Hyviä tilaisuuksia on näköpiirissä, joten älä unohdu omaan maailmaasi. Pidä terveydentilaasi silmällä.

 

VESIMIES
Saat houkuttelevan tarjouksen. Älä jää surkuttelemaan menneitä takaiskuja. Ota niistä opiksi ja ponnista eteenpäin.

 

KALAT
Päädyt huonoon ratkaisuun jos hätiköit. Pyydä tarvittaessa neuvoa ammattilaiselta ennen kuin teet tulevaisuutta koskevan päätöksen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.