Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Tarkista asioiden tärkeysjärjestys. Älä anna ajatustesi lennellä minne sattuu. Tänään tarvitaan keskittymistä.

Härkä

Tiedossa voi olla väärinkäsityksiä. Hoida velvollisuutesi huolellisesti ennen kuin lähdet pitämään hauskaa. Tekemättömät hommat aiheuttavat tänään konflikteja.

Kaksonen

Tapaat paljon ihmisiä. Innostut nyt helposti kaikesta uudesta. Motivaatiosi ylläpitäminen saattaa olla hieman vaikeampaa.

Rapu

Itsepäisyys ei ole sinulle hyvää mainosta. Yritä olla joustava, vaikka olisit vakuuttunut olevasi oikeassa. Yhteistyö on tänään tärkeää.

Leijona

Älä odota, että joku muu ottaa tärkeän askeleen puolestasi. On omalla vastuullasi tarttua lupaavaan mahdollisuuteen silloin, kun sellainen osuu kohdalle.

Neitsyt

Käytä aikaa suunnittelemiseen, sillä se on tänään tarpeen. Älä tee asioita pelkkiin aavistuksiisi nojaten. Ihmissuhteet vievät nyt paljon energiaa.

Vaaka

Ihminen menneisyydestäsi ottaa sinuun yhteyttä. Ilmassa voi olla mustasukkaisuutta. Pidä ystäväsi lähelläsi.

Skorpioni

Nyt on hyvä aika tehdä muutoksia elämäntyyliisi. Pienet parannukset liikunta- tai syömistottumuksissa tekevät ihmeitä.

Jousimies

Usko omiin kykyihisi. Olet paras henkilö päättämään, mikä sopii itsellesi ja mikä ei. Kaikki eivät ole samaa mieltä päätöksistäsi.

Kauris

Asiat eivät mene tänään kuten toivot. Älä yritä painostaa ketään muuttamaan mieltään. Odota parempaa hetkeä ideasi esittämiseen.

Vesimies

Asiat muuttuvat tänään parempaan suuntaan. Löydät nyt jotain positiivista kaikesta. Olet oppinut jotain menneisyyden erehdyksistäsi.

Kalat

Sinulla on tänään ylimääräistä energiaa. Älä heitä sitä hukkaan. Voit hoitaa kerralla monta tärkeää asiaa pois tieltä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.