Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Positiivinen asenne vie pitkälle. Älä anna kenenkään manipuloida sinua. Pidä pääsi murehtimatta muiden miellyttämistä.

KALAT

Jätät jälkeesi hämmentynyttä porukkaa. Mielialasi vaihtelevat nopeasti. Selvitä itsellesi, mitä haluat ja panosta siihen.

OINAS

Yllätä läheisesi tänään. Yhteinen tavoite lähentää teitä entistä enemmän. Rahahuolet selviävät, jos puhut niistä avoimesti.

HÄRKÄ

Älä anna tunteiden hallita sinua. Jos tilanne ei miellytä sinua, tee asioille jotain. Tärkeintä on, että lähdet liikkeelle.

KAKSONEN

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Sen avulla selviät vaikeasta tilanteesta. Aseta itsellesi tavoitteita ja näytä kaikille, että pärjäät yksin.

RAPU

Sinulla on lupa innostua tänään. Anna intohimon johdattaa sinua eteenpäin. Järjestä rakkaalle ihmiselle iloinen yllätys.

LEIJONA

Epävakaa tilanne auttaa sinua tajuamaan, mitä haluat. Tee tarvittavat muutokset niin pian kuin mahdollista. On aika tehdä aikeistasi totta.

NEITSYT

Uskalla kokeilla jotain uutta. Saat aikaan merkittäviä muutoksia, jos et pelkää erottua joukosta. Älä ota paineita muiden miellyttämisestä.

VAAKA

On aika tarttua toimeen. Älä odota, että joku muu tekisi asiat puolestasi. Aktiivisuus tuottaa nopeasti tulosta.

SKORPIONI

Säästele energiaasi tänään. Hoida itse asiasi, jos niiden uskominen muille arveluttaa. Ole tarkkana rahan kanssa.

JOUSIMIES

Saat tänään paljon huomiota. Nauti valokeilasta, mutta pidä varasi. Myös mahdolliset virheesi pannaan merkille.

KAURIS

Kärsivällisyys palkitaan. Vietä aikaa lähisukulaisten ja ystävien kesken. On hyvä hetki huoltaa ihmissuhteita.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.