Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Vesimies

Ota selvää yksityiskohdista ennen kuin lähdet mukaan mihinkään uuteen. Voit saada selville asioita, jotka saavat sinut toisiin ajatuksiin.

Kalat

Voit tehdä tänään suuren palveluksen pulassa olevalle ihmiselle. Kuuntele intuitiotasi ja toimi sen mukaan.

Oinas

Ole kärsivällinen muiden ihmisten kanssa. Muista, ettei kaikessa ole kyse kilpailemisesta. Varo ylilyöntejä ihmissuhdeasioissa.

Härkä

Pidä silmäsi auki, sillä päivä tarjoaa sinulle monia kiinnostavia tilaisuuksia. Ole spontaani. Sukulaisella on sinulle hyödyllinen neuvo.

Kaksonen

Älä tee tyhjiä lupauksia. Pyydä reilusti apua, jos sinulla on liikaa tekemistä. Pysy kultaisella keskitiellä.

Rapu

Näytä läheisellesi kuinka paljon välität hänestä. Tänään ei kannata piilotella tunteita. Arjen kiireiden ei pitäisi vaikeuttaa ihmissuhteitasi.

Leijona

Älä vaadi liikaa. Ole armelias sekä itseäsi että ympäristöäsi kohtaan. Katso peiliin ennen kuin etsit vikoja muista ihmisistä. 

Neitsyt

Ihminen menneisyydestäsi ottaa yhteyttä. Tunteet myrskyävät tänään. Älä ole liian sinisilmäinen, sillä joku voi yrittää vedättää sinua.

Vaaka

Ole rehellinen itseäsi ja muita ihmisiä kohtaan. Saatat joutua perumaan sanojasi tänään. Varaudu yhteenottoon läheisen kanssa.

Skorpioni

Älä unohda sinulle tärkeitä ihmisiä. Muista hoitaa omat velvollisuutesi, niin yhteiselo sujuu hyvin. Joku lähelläsi tarvitsee apuasi.

Jousimies

Tänään voi ilmetä rahaongelmia. Älä lainaa kenellekään ja ole tarkka budjetistasi. On tärkeää, että osaat kieltäytyä tarvittaessa.

Kauris

Ihmissuhteet voivat aiheuttaa sinulle nyt päänvaivaa. Vetäydy omiin oloihisi. Tarvitset aikaa miettimiseen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.