Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Vesimies

Ota selvää yksityiskohdista ennen kuin lähdet mukaan mihinkään uuteen. Voit saada selville asioita, jotka saavat sinut toisiin ajatuksiin.

Kalat

Voit tehdä tänään suuren palveluksen pulassa olevalle ihmiselle. Kuuntele intuitiotasi ja toimi sen mukaan.

Oinas

Ole kärsivällinen muiden ihmisten kanssa. Muista, ettei kaikessa ole kyse kilpailemisesta. Varo ylilyöntejä ihmissuhdeasioissa.

Härkä

Pidä silmäsi auki, sillä päivä tarjoaa sinulle monia kiinnostavia tilaisuuksia. Ole spontaani. Sukulaisella on sinulle hyödyllinen neuvo.

Kaksonen

Älä tee tyhjiä lupauksia. Pyydä reilusti apua, jos sinulla on liikaa tekemistä. Pysy kultaisella keskitiellä.

Rapu

Näytä läheisellesi kuinka paljon välität hänestä. Tänään ei kannata piilotella tunteita. Arjen kiireiden ei pitäisi vaikeuttaa ihmissuhteitasi.

Leijona

Älä vaadi liikaa. Ole armelias sekä itseäsi että ympäristöäsi kohtaan. Katso peiliin ennen kuin etsit vikoja muista ihmisistä. 

Neitsyt

Ihminen menneisyydestäsi ottaa yhteyttä. Tunteet myrskyävät tänään. Älä ole liian sinisilmäinen, sillä joku voi yrittää vedättää sinua.

Vaaka

Ole rehellinen itseäsi ja muita ihmisiä kohtaan. Saatat joutua perumaan sanojasi tänään. Varaudu yhteenottoon läheisen kanssa.

Skorpioni

Älä unohda sinulle tärkeitä ihmisiä. Muista hoitaa omat velvollisuutesi, niin yhteiselo sujuu hyvin. Joku lähelläsi tarvitsee apuasi.

Jousimies

Tänään voi ilmetä rahaongelmia. Älä lainaa kenellekään ja ole tarkka budjetistasi. On tärkeää, että osaat kieltäytyä tarvittaessa.

Kauris

Ihmissuhteet voivat aiheuttaa sinulle nyt päänvaivaa. Vetäydy omiin oloihisi. Tarvitset aikaa miettimiseen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet kuohuvat tänään pitkin päivää. Viimehetken muutokset kiristävät hermojasi, eikä mikään tunnu menevän kuten suunniteltua. Muista, että tiukka kritisointi ei johda mihinkään.

 

NEITSYT

Katsele uusin silmin vanhaa ideaa, jona olet jo hylännyt kertaalleen. On ehkä aika antaa sille toinen tilaisuus. Tutustu ennakkoluulottomasti myös uusiin ihmisiin.

 

VAAKA

Sinulla on paljon tarjottavaa. Älä silti päästä ketään käyttämään hyväkseen ystävällisyyttäsi. Pidä huoli siitä, että sinua kunnioitetaan ja arvostetaan.

 

SKORPIONI

Tunteet voivat saada sinut tekemään omituisuuksia tänään. Katso tarkkaan, kenen kanssa jaat yksityisasioitasi. Turha puheliaisuus voi viedä sinut ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Nyt ei ole oikea hetki törsäämiseen. Harkitse jokaista ostosta erikseen, niin vältyt myöhemmin harmittavilta mokilta.

 

KAURIS

Olet täynnä energiaa, mikä saa muutkin liikkeelle. Uskalla olla äänessä niin töissä kuin kotonakin. Oma-aloitteisuutesi on paras valttisi.

 

VESIMIES

Menneisyyden ongelmat pulpahtavat pintaan tänään. Älä jää jauhamaan vanhasta tutusta asiasta, vaan päästä reilusti irti. Anna menneiden unohtua.

 

KALAT

Kerää ympärillesi tarvitsemasi tukijoukko. Sinulla on loistava idea, joka kaipaa toteuttamista. Pyydä kaverit avuksi ja ryhdy toimeen.

 

OINAS

Lähde kokeilemaan jotain uutta. Tarvitset inspiraatiota ja haasteita. Työtehtävä tai harrastus voi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin toimit. Diplomatian avulla selvität konfliktin ennen kuin se pääsee paisumaan.

 

KAKSONEN

Luota tuntemuksiisi. Kukaan muu ei voi päättää asioista puolestasi. Satsaa toimivaan kommunikointiin ja vankkaan luottamukseen ihmissuhteissa.

 

RAPU

Tee muutokset oikeista syitä. Tunteet nousevat nyt pintaan pienestäkin ärsykkeestä. Älä heittäydy täysin niiden vietäväksi, vaan luota maalasijärkeen.                

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Keskity huoltamaan ihmissuhteita, jotka tarvitsevat nyt erityisen paljon läsnäoloa. Suunnittele tulevaisuutta ja hio strategioitasi. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia elämäntyyliisi. Panosta turvallisuuteen ja vakauteen. Etenkään raha-asioissa ei kannata revitellä liikaa.

 

VAAKA

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Vältyt draamalta jakamalla huomiosi tasaväkisesti läheistesi kesken. Kysy kokeneempien mielipiteitä, kun avun tarve iskee.

 

SKORPIONI

Älä luota huhupuheisiin. Kaiva faktat esille olemalla sinnikäs ja kyselemällä. Viime hetken muutokset tuovat päivään jännitystä.

 

JOUSIMIES

Teet vaikutuksen uuteen tuttavaan. Verkostoit nyt helposti ja sujuvasti. Sosiaalisista taidoistasi tulee olemaan hyötyä lähitulevaisuudessa.

 

KAURIS

Pidä huolta terveydestäsi. Päivä sisältää yllättäviä käänteitä, jotka saavat sinut pohtimaan uudemman kerran asemaasi. On aika laatia suunnitelmia.

 

VESIMIES

Käytä viehätysvoimaasi ja luovi tiesi läpi esteistä. Älä anna kenenkään puhua puolestasi. On tärkeää, että pidät tänään puoliasi.

 

KALAT

Keskity pitkän tähtäimen päämääriisi. Punnitse viimeaikaisia muutoksia huolellisesti ja mieti, onko nyt aika korjata ottamaasi suuntaa. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Hidasta tahtia ja tarkastele tilannetta, johon sinut on heitetty. Rauhallisuus on avain onnistumiseen. Päätökset on tehtävä ajan kanssa.

 

HÄRKÄ

Saat selville jotain, joka muuttaa ajattelutapaasi radikaalisti. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, vaan sulattele tietoa kaikessa rauhassa. Tiedät pian, mitä tehdä.

 

KAKSONEN

On aika tehdä muutoksia. Onni on nyt puolellasi, mikä ilmenee pieninä sattumina pitkin päivää. Juttele tärkeästä aiheesta rakkaasi kanssa.

 

RAPU

Lähde ulos pitämään hauskaa. Tutustu uusiin ihmisiin ja ajatusmaailmoihin. Älä ärsyynny turhaan provosoivan tyypin käytöksestä.