Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Shoppailu on vaarassa lähteä käsistäsi, etenkin jos olet hövelisti rahaa käyttävässä seurassa. Varo heräteostoksia ja suunnittele huolella, mitä aiot hankkia. Tarvitset tänään tiukkaa itsekuria.

Jousimies

Sinulla on vahvat mielipiteet, mutta et voi olettaa kaikkien jakavan niitä kanssasi. Voit rohkeasti puolustaa ajatuksiasi, mutta varo tuputtamasta niitä muille.

Kauris

Olet saattanut kohdella turhan välinpitämättömästi henkilöä, joka arvostaa sinua. Anna hänelle aikaa ja kuuntele hänen mielipiteitään.

Vesimies

Harkitse tarkkaan, ennen kuin toimit, ja pidä suunnitelmasi toistaiseksi vain omana tietonasi. Hätiköinti saattaa tänään tulla kalliiksi.

Kalat

Sinua yritetään nyt kiskoa moneen eri suuntaan. Et voi millään miellyttää kaikkia, joten valitse huolella, kenen kelkkaan lähdet.

Oinas

Saatat tuntea olosi nuutuneeksi ja vetämättömäksi, etkä tahdo yrityksistä huolimatta saada mitään aikaan. Yritä löytää aikaa liikunnalle ja ulkoilulle – mieluiten hyvässä seurassa.

Härkä

Tänään on hyvä päivä järjestellä papereita ja setviä kaikenlaiset sopimus- ja laskuasiat kuntoon. Ole huolellinen, ettet hukkaa mitään tärkeää.

Kaksonen

Sinulla on huono tapa tehdä turhan kalliitaja suurisuuntaisia suunnitelmia. Tänään kannattaa tyytyä vähempään ja rajoittaa rahankäyttöä.

Rapu

Saatat tuntea olosi tyytymättömäksi, mutta älä pura sitä läheisiisi. Valittaminen ja kritiikki vain pahentaa tilannetta.

Leijona

Varo ettet ota kontollesi liikaa tehtäviä. Vaikka tuntisitkin olosi energiseksi, tarvitset silti ajoittain myös lepohetkiä.

Neitsyt

Asiat eivät tänään suju aivan toiveidesi mukaan. Ole kärsivällinen äläkä puutu pikkuseikkoihin. Sinun on turha stressata asioista, joihin et voi vaikuttaa.

Vaaka

Sinun ei tarvitse lähteä pitkälle saadaksesi apua. Ympärilläsi on henkilöitä, jotka auttavat mielellään. Ota saamasi neuvot vastaan avoimin mielin ja ilman, että loukkaannut.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hermostuminen ei selvitä ongelmia. Ota väärinkäsitykset käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pääset asioissa monta askelta eteenpäin tänään.

 

OINAS

Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä. Ota ohjat omiin käsiisi. Nyt ei ole aika tehdä arveluttavia kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Yhteisvoimin selvitätte mieltäsi painavan ongelman. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä.

 

KAKSONEN

Lähesty varovaisesti arkaa puheenaihetta, etenkin jos asia koskee rahaa. Pidä hermosi kurissa, sillä hermostuminen ei ole sinulle eduksi.

 

RAPU

On aika suunnata täydellä höyryllä eteenpäin. Et ole vielä ottanut todellisia vahvuuksiasi käyttöön. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

LEIJONA

Ole avoin suunnitelmistasi ja toiveistasi kertoessasi. On aika sanoa ääneen, mitä sinulla on sydämelläsi. Pidä stressi hallinnassa ja nauti hetkestä.

 

NEITSYT

Sinulla on lupaava suunnitelma, joka vaati vielä kehittelyä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Sinun on ehkä turvauduttava valkoiseen valheeseen.

 

VAAKA

Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi. Päivä tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja haasteita. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Vanha tapa istuu tiukassa, vaikka haluaisitkin siitä eroon. Palaa menneisiin ja käy läpi tekemiäsi virheitä. Voit välttyä tekemästä samaa mokaa kahdesti.

 

JOUSIMIES

Joku käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis tekemään muutoksia. Tee hienosäätöä elintapoihisi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Unohda kateuden tunteet ja ole ylpeä saavutuksistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle. Tarvitset innostavaa ja luovaa tekemistä. Laajenna näkökenttääsi tutustumalla uusiin ihmisiin.

 


Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Näytä tunteesi avoimesti lähipiirillesi. Niiden piilottelemisesta ei seuraa mitään hyvää. Jos jokin on vialla, tartu ongelmakohtaan kiertelemättä.

 

OINAS

Yllättävä uutinen kääntää päiväsi kulun tyystin. Ole avoin ja kerro rohkeasti, mitä ajatuksia se sinussa herättää. Muista, että sinulla on vaihtoehtoja.

 

HÄRKÄ

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Paina täysillä eteenpäin, sillä sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi. Tapaat ihmisen, joka inspiroi sinua välittömästi.

 

KAKSONEN

Lähde mukaan uuteen tempaukseen. Tapaat kiinnostavia ihmisiä ja ammennat heistä energiaa. Nyt ei ole aika tehdä nopeita ratkaisuja.

 

RAPU

Saat aikaan suuria muutoksia vähällä vaivalla. Luovuutesi on voimissaan ja tempaa helposti muutkin ihmiset mukaansa. Sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Päivä sisältää hämmentävän sekaannuksen. Selvitä asia nopeasti, ettei se jää nakertamaan ihmissuhteitasi. Kanna vastuusi teoistasi.

 

NEITSYT

Joudut suostuttelemaan ystävää tai työkaveria, joka ei ole täysin vakuuttunut asiastasi. Ole valmis neuvottelemaan. Joustavuus on tarpeen molemmin puolin.

 

VAAKA

Saat erikoisen tarjouksen, joka on harkitsemisen arvoinen. Unohda ennakkoluulosi. Pidä silmällä arvotavaroitasi ja rahojasi.

 

SKORPIONI

Suunnittele jotain hauskaa odotettavaa sinulle ja läheisellesi. Ilahduta häntä pienellä, mutta paljon merkitsevällä eleellä. Kerro tunteistasi avoimesti.

 

JOUSIMIES

Ole kriittinen kuuntelija, kun joku neuvoo sinua turhan innokkaasti. Hänellä saattaa olla taka-ajatuksia. Varo tyhjiä lupauksia.

 

KAURIS

On aika tehdä ratkaisuja rahakysymyksissä. Hidasta tahtia, sillä kiirehtiminen tietää ongelmia. Kuuntele kokeneemman neuvoja.

 

VESIMIES

Ilmassa on epävarmuutta. Et ehkä ymmärrä täysin, mitä sinulle sanotaan. Ole korostetun selkeä sanoissasi ja vaadi muilta samaa.