Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Shoppailu on vaarassa lähteä käsistäsi, etenkin jos olet hövelisti rahaa käyttävässä seurassa. Varo heräteostoksia ja suunnittele huolella, mitä aiot hankkia. Tarvitset tänään tiukkaa itsekuria.

Jousimies

Sinulla on vahvat mielipiteet, mutta et voi olettaa kaikkien jakavan niitä kanssasi. Voit rohkeasti puolustaa ajatuksiasi, mutta varo tuputtamasta niitä muille.

Kauris

Olet saattanut kohdella turhan välinpitämättömästi henkilöä, joka arvostaa sinua. Anna hänelle aikaa ja kuuntele hänen mielipiteitään.

Vesimies

Harkitse tarkkaan, ennen kuin toimit, ja pidä suunnitelmasi toistaiseksi vain omana tietonasi. Hätiköinti saattaa tänään tulla kalliiksi.

Kalat

Sinua yritetään nyt kiskoa moneen eri suuntaan. Et voi millään miellyttää kaikkia, joten valitse huolella, kenen kelkkaan lähdet.

Oinas

Saatat tuntea olosi nuutuneeksi ja vetämättömäksi, etkä tahdo yrityksistä huolimatta saada mitään aikaan. Yritä löytää aikaa liikunnalle ja ulkoilulle – mieluiten hyvässä seurassa.

Härkä

Tänään on hyvä päivä järjestellä papereita ja setviä kaikenlaiset sopimus- ja laskuasiat kuntoon. Ole huolellinen, ettet hukkaa mitään tärkeää.

Kaksonen

Sinulla on huono tapa tehdä turhan kalliitaja suurisuuntaisia suunnitelmia. Tänään kannattaa tyytyä vähempään ja rajoittaa rahankäyttöä.

Rapu

Saatat tuntea olosi tyytymättömäksi, mutta älä pura sitä läheisiisi. Valittaminen ja kritiikki vain pahentaa tilannetta.

Leijona

Varo ettet ota kontollesi liikaa tehtäviä. Vaikka tuntisitkin olosi energiseksi, tarvitset silti ajoittain myös lepohetkiä.

Neitsyt

Asiat eivät tänään suju aivan toiveidesi mukaan. Ole kärsivällinen äläkä puutu pikkuseikkoihin. Sinun on turha stressata asioista, joihin et voi vaikuttaa.

Vaaka

Sinun ei tarvitse lähteä pitkälle saadaksesi apua. Ympärilläsi on henkilöitä, jotka auttavat mielellään. Ota saamasi neuvot vastaan avoimin mielin ja ilman, että loukkaannut.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.