Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Shoppailu on vaarassa lähteä käsistäsi, etenkin jos olet hövelisti rahaa käyttävässä seurassa. Varo heräteostoksia ja suunnittele huolella, mitä aiot hankkia. Tarvitset tänään tiukkaa itsekuria.

Jousimies

Sinulla on vahvat mielipiteet, mutta et voi olettaa kaikkien jakavan niitä kanssasi. Voit rohkeasti puolustaa ajatuksiasi, mutta varo tuputtamasta niitä muille.

Kauris

Olet saattanut kohdella turhan välinpitämättömästi henkilöä, joka arvostaa sinua. Anna hänelle aikaa ja kuuntele hänen mielipiteitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Harkitse tarkkaan, ennen kuin toimit, ja pidä suunnitelmasi toistaiseksi vain omana tietonasi. Hätiköinti saattaa tänään tulla kalliiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Sinua yritetään nyt kiskoa moneen eri suuntaan. Et voi millään miellyttää kaikkia, joten valitse huolella, kenen kelkkaan lähdet.

Oinas

Saatat tuntea olosi nuutuneeksi ja vetämättömäksi, etkä tahdo yrityksistä huolimatta saada mitään aikaan. Yritä löytää aikaa liikunnalle ja ulkoilulle – mieluiten hyvässä seurassa.

Härkä

Tänään on hyvä päivä järjestellä papereita ja setviä kaikenlaiset sopimus- ja laskuasiat kuntoon. Ole huolellinen, ettet hukkaa mitään tärkeää.

Kaksonen

Sinulla on huono tapa tehdä turhan kalliitaja suurisuuntaisia suunnitelmia. Tänään kannattaa tyytyä vähempään ja rajoittaa rahankäyttöä.

Rapu

Saatat tuntea olosi tyytymättömäksi, mutta älä pura sitä läheisiisi. Valittaminen ja kritiikki vain pahentaa tilannetta.

Leijona

Varo ettet ota kontollesi liikaa tehtäviä. Vaikka tuntisitkin olosi energiseksi, tarvitset silti ajoittain myös lepohetkiä.

Neitsyt

Asiat eivät tänään suju aivan toiveidesi mukaan. Ole kärsivällinen äläkä puutu pikkuseikkoihin. Sinun on turha stressata asioista, joihin et voi vaikuttaa.

Vaaka

Sinun ei tarvitse lähteä pitkälle saadaksesi apua. Ympärilläsi on henkilöitä, jotka auttavat mielellään. Ota saamasi neuvot vastaan avoimin mielin ja ilman, että loukkaannut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla