Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Sinun on tänään helppo voittaa ihmiset puolellesi. Ideoitasi arvostetaan ympärilläsi. On oikea hetki nostaa esille sinulle tärkeä kysymys.

Rapu

Älä anna epävarmuuden ottaa sinusta valtaa. Negatiiviset ajatukset pesiytyvät tänään helposti mieleesi, vaikka sinun tulisi vain nauttia olostasi.

Leijona

Älä juokse vain täyttämässä muiden toiveita, vaan pidä huoli myös itsestäsi. Vilpittömyydellä pääset pitkälle. Vältä tyhjien lupausten antamista.

Neitsyt

Sinusta saattaa liikkua huhuja. Sulje korvasi kateellisten puheilta. Pidä silmäsi auki, sillä nyt on tärkeää löytää sinun puolellesi asettuva ihmisiä.

Vaaka

Ohjaa energiasi hyvään tarkoitukseen. Liikunnalliset haasteet sopivat päivääsi täydellisesti, sillä saat niistä motivaatiota arkeesi.

Skorpioni

Älä anna huolien täyttää päätäsi. Käytä harkintaa päätöksissäsi. Sinun on uskottava itseesi tänään, jotta et jänistäisi tiukan paikan tullen.

Jousimies

Raha-asiat sujuvat nyt harvinaisen hyvin. Ole valmis tekemään siirtosi oikean hetken koittaessa. Kysele neuvoja paremmin tietäviltä.

Kauris

Tunne-elämäsi ei ole nyt kovin tasaista. Jaa ajatuksesi läheistesi kanssa, sillä tarvitset ymmärrystä ja myötätuntoa. Päädyt samalla auttamaan jotakuta.

Vesimies

Yllättävät käänteet tuovat elämääsi paljon hyvää. On aika mennä täysillä tavoitteitasi kohti. Ilman määrätietoista asennetta et pääse pitkälle.

Kalat

Harkitse uudestaan ehdotusta, jonka olet jo hylännyt kertaalleen. Tarkemmin katseltuna tarjouksessa onkin paljon hyviä puolia.

Oinas

Olet nyt viihdyttävää seuraa. Varo silti ylilyöntejä, sillä liian hurjat tempaukset aiheuttavat kitkaa sinun ja rakkaittesi välille.

Härkä

Älä teeskentele, ettet näe olemassa olevaa ongelmaa. Esityksesi ei muuta faktoja. Kohtaa kinkkinen tilanne rohkeasti ja ala etsiä ratkaisuja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.