Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Positiivinen asenne vie sinut pitkälle ja vetää puoleesi uusia tuttavuuksia. On otollinen aika ystävyyden tai romanssin alkamiselle.

 

KAKSONEN

Pysyttele kaukana asioista, jotka eivät kuulu sinulle. Salaisuudet on tarkoitettu pienen piirin tietoon, joten kunnioita yhdessä sovittuja rajoja.

 

RAPU

Vietä aikaa perheen kesken tänään. Odotettavissa on yllättäviä käänteitä kotona. Muutokset ovat tervetulleita piristeruiskeita.

 

LEIJONA

Itsepäisyytesi voi ajaa sinut ongelmiin. Ole valmis joustamaan periaatteistasi tänään. Ota vastaan liikunnallinen haaste, joka motivoi sinut treenaamaan.

 

NEITSYT

Tärkeintä on, että liikut eteenpäin. Vaihda maisemaa ja tutustu uusiin ihmisiin. Romantiikka tekee tuloaan elämääsi.

 

VAAKA

Pidä rauha maassa. Kuunteleminen on avain toimiviin ihmissuhteisiin. Anna toisille tilaa ja unohda omat tarpeesi toistaiseksi.

 

SKORPIONI

Sinulla on hyvä ideoita, joiden on syytä päästä käyttöön. Panosta rakkauselämääsi ja vietä kaikki liikenevä vapaa-aikasi rakkaittesi kanssa.

 

JOUSIMIES

Pidä tauko ja tarkastele tilannetta kaikessa rauhassa. Joku saattaa yrittää käyttää sinua hyväkseen, ellet pidä varaasi. Älä yritä lahjoa ketään pitämään sinusta.

 

KAURIS

Etsi käytännönläheisiä ratkaisuja. On hyvä hetki tehdä muutoksia asumisjärjestelyihin. Pidä salaisuutesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki. Saat tarkkailemalla paljon tärkeää tietoa, jonka avulla selätät päivän haasteet. Älä anna kenenkään manipuloida sinua.

 

KALAT

Ole tarkkana teknisten laitteiden kanssa. Huolimattomuus saattaa johtaa kinkkisiin tilanteisiin. Vanhan ystävän tapaaminen on avartava kokemus.

 

OINAS

Positiivinen asenne vie pitkälle. Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Tavoitteesi ovat tärkeämpiä kuin sivuille vilkuileminen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.