Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On aika keskittyä käytännön asioihin ja sulkea kaikki muu mielesi ulkopuolelle. Sinun on syytä valmistautua tulevaan niin hyvin kuin mahdollista. Pidä kiinni suunnitelmistasi.

 

NEITSYT

Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus pitää sinut parhaiten tasapainossa. Päiväsi tulvii iloa ja energiaa. Toisten auttaminen avaa paljon ovia.

 

VAAKA

Laita liikkeelle muutoksia, jotka haluat nähdä elämässäsi. On aika olla omatoiminen, eikä vain odotella asioiden tapahtuvan itsestään. Hoida ihmissuhdeongelma pois alta.

 

SKORPIONI

Selvitä, missä mennään. On tärkeää, että tiedät kaiken tilanteesta ennen kuin teet ratkaisuja. Erittele ajatuksiasi luotettavan ihmisen kanssa ja kuuntele saamiasi neuvoja.

 

JOUSIMIES

Ole järjestelmällinen, niin asiat eivät hajoa käsiisi. Mikään tavoite ei ole mahdoton, jos suunnitelmasi on tarpeeksi hyvin mietitty. Älä hämäänny ulkopuolisten sanoista.

 

KAURIS

Ota yhteyttä ihmiseen, jota et tapaa usein. On aika muistella vanhoja ja miettiä uusiksi tulevaisuudensuunnitelmia. Romantiikka ei olisi pahitteeksi.

 

VESIMIES

Ole vastaanottavainen muiden mielipiteille. Nyt ei ole aika sulkeutua suojaavan kuoren sisään. Avoimuus ja rehellisyys vievät pitkälle.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele. Oikeanlainen asenne tuo sinulle kiinnostavia tarjouksia. On aika toimia, eikä vain pyöritellä ideoita ilmassa.

 

OINAS

Älä anna tunnekuohun viedä sinua väärään suuntaan elämässäsi. Hillitse hermosi ja mieti, mitä olet tekemässä. Äkkipikainen päätös voi saada sinut katumaan myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko kiireisestä tahdistasi ja mieti tilannettasi. Sinun tulisi olla varma siitä, mitä haluat ja miksi. Jos epäilyksesi heräävät, hidasta vauhtia.

 

KAKSONEN

Näytä olevasi liikkeellä rauhanomaisin aikein. Saat pidettyä konfliktit kurissa, jos olet valmis joustamaan ja kuuntelemaan. Saatat törmätä riitaa haastavaan ihmiseen.

 

RAPU

Luvassa on onnellisia käänteitä. Nuorempien ihmisten seura tekee tänään hyvää. Älä jätä väliin tilaisuutta viettää aikaa lasten kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.