Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ole valmis kehittämään itseäsi ja tekemään lujasti töitä unelmiesi eteen. Huolimattomuudesta sakotetaan tänään. Pysy hereillä ja kiinnostu kaikesta.

 

LEIJONA

Seikkailunhalusi kantaa hedelmää tänään. Päivä sisältää jännittäviä käänteitä ja uusia tuttavuuksia. Ota kaikki tarjottu vastaan avoimin sylin.

 

NEITSYT

Kotona saattaa kyteä ongelmia, jotka saavat sinut kyseenalaistamaan koko joukon asioita. Ajattele lasia puolitäytenä. Positiivisuutesi on paras valttikorttisi tilanteessa.

 

VAAKA

Selvitä asioita pohjamutia myöten. On tärkeää, että saat mahdollisimman paljon tietoa ennen päätöksien tekemistä. Kysele ja ole tarvittaessa hieman tungetteleva.

 

SKORPIONI

Päivitä tietosi tilanteen tasalle. Ympärilläsi on meneillään jotain, josta kannattaa haalia kaikki irtoava informaatio käsiisi. Anna itsellesi aikaa harkintaan.

 

JOUSIMIES

Pysyttele poissa hankalan ihmisen tieltä. Sinulla riittää hommaa kotona tai työrintamalla. Pidä itsesi kiireisenä ja edistä omia asioitasi.

 

KAURIS

Ota kaikki irti viikonlopusta. Hauskanpidon ei tarvitse maksaa maltaita, joten etsi vaihtoehtoisia tapoja rentoutumiseen. Älä seuraa valinnoissasi sokeasti massaa.

 

VESIMIES

Ole realistinen ihmissuhdeasioissa. Tule vastaan ja pyri korjaamaan pieleen mennyt asia. Joustavuudella pääsette pitkälle.

 

KALAT

Joku tekee parhaansa käännyttääkseen sinut puolellesi. Älä lähde paineen alaisena mukaan mihinkään, jos jokin jää arveluttamaan sinua. Kuuntele vaistoasi.

 

OINAS

Päivä sisältää yllättävän käänteen, joka sysää sinut uusille raiteille. Pääset loistamaan omassa elementissäsi tänään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Muutokset ovat väistämättömiä. Tarkastele tilannetta ja suuntaa sinulle sopivimpaan suuntaan. Tärkeintä on, ettet jää paikoillesi ihmettelemään.

 

KAKSONEN

Ympäröi itsesi ihmisillä, joilta sinulla riittää opittavaa. Tarvitset uusia tuulia ajatusmaailmaasi. Elämääsi on luvassa kaivattua vakautta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.