Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Kysy ystäviltä neuvoja, jos sinulta loppuvat ideat. Pystyt tänään saamaan kenet tahansa vakuuttuneeksi asiastasi. Puheenlahjasi tulevat tarpeeseen.

Kaksonen

Joku lähipiiristäsi saattaa tuntea olonsa ulkopuoliseksi. Älä sulkeudu kuoreesi. On tärkeää, että kerrot hänelle tunteistasi.

Rapu

Joku voi yrittää hankaloittaa suunnitelmiasi tahallaan. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamiisi ihmisiin. Ympärilläsi pyörii nyt paljon porukkaa.

Leijona

Tapahtumat saavat odottamattoman käänteen. Ota haasteet vastaan. Älä anna pelon hidastaa sinua.

Neitsyt

Rakkauselämäsi saa yllättävän käänteen. Tukeudu lähipiiriisi, jos tarvitset neuvoja. Rahoja kannattaa pitää silmällä.

Vaaka

Ihmissuhteet ovat etusijalla. Jos olet parisuhteessa, voi nyt olla oikea aika puhua yhteisestä tulevaisuudesta. Sinkkujen kannattaa uskaltaa tehdä aloitteita.

Skorpioni

Saat yllättävän tarjouksen, joka kannattaa ottaa harkintaan. Älä anna pikkujuttujen häiritä keskittymistäsi, sillä sinulla on kädet täynnä työtä.

Jousimies

Keskittyminen voi olla tänään vaikeaa. Ole tarkkana, jotta hajamielisyytesi ei johtaisi harmittaviin mokiin. 

Kauris

Luvassa on yhteenotto perheenjäsenen kanssa. Ole valmis kompromisseihin. Itsepäisyydellä et pääse pitkälle.

Vesimies

Uusiin asioihin tutustuminen kehittää sinua ja rikastuttaa päivääsi. On hyvä hetki suunnitella reissuun lähtemistä.

Kalat

Hommien eteenpäin lykkääminen olisi tänään virhe. Laiskottelu voi kostautua. Pidä aikatauluista kiinni, niin pääset viikonlopun viettoon rauhallisin mielin.

Oinas

Älä hermostu, vaikka suunnitelmasi eivät menisi aivan putkeen. Omista aikaa rentoutumiselle musiikin tai hyvän kirjan parissa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.