Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Tutustu uusin ihmisiin ja vaihda ajatuksia. Saat paljon kiinnostavaa ajateltavaa ihmiseltä, jonka tausta poikkeaa omastasi. Romantiikka tuo elämääsi muutosta.

 

HÄRKÄ
Ilmassa on tunnelatausta, jonka kanssa kannattaa olla tarkkana. Läheisesi tekemä päätös kääntää myös sinun päiväsi uuteen suuntaan. Ole joustava hänen vuokseen.

 

KAKSONEN
Vihasta on parasta päästää suosiolla irti. Suuntaa energiasi fyysiseen haasteeseen, niin tunteet eivät pääse purkautumaan väärään kohteeseen.

 

RAPU
Älä anna impulssiesi ottaa valtaa. Spontaani heittely sinne tänne tietää sinulle ongelmia. Ole tarkkana ailahtelevaisten ihmisten kanssa.

 

LEIJONA
Etsi tiesi uusiin seikkailuihin. Tarvitset toimintaa ja haasteita, joten täytä kalenterisi hauskoilla ohjelmanumeroilla. Vietä aikaa inspiroivassa seurassa.

 

NEITSYT
Ota hoksottimesi käyttöön. Suunnitelmasi on aika päästä ideatasolta käytäntöön. Pidä jalat maassa ja pää kylmänä.

 

VAAKA
Seuraa sydämesi ääntä. On aika sitoutua kokonaisvaltaisesti asiaan, joka on lähellä sydäntäsi. Avaa ovet romantiikalle, sillä sitä tarvitaan.

 

SKORPIONI
Kerro uusista ideoistasi. Joku kiinnostuu sunnitelmistasi ja tekee varteenotettavan ehdotuksen. Sitä ei kannata sivuuttaa.

 

JOUSIMIES
Älä piilottele tunteitasi. Joku ei tue suunnitelmiasi ja saattaa ilmaista mielipiteensä yllättävän suoraan. Jatka eteenpäin kaikesta huolmatta.

 

KAURIS
Toisten auttaminen kannataa aina. Rahaa ei silti pidä lainailla liian huolettomasti. Tarjoa mieluummin neuvojasi ja hyödyllisiä kontakteja.

 

VESIMIES
Pidä silmät auki uusien mahdollisuuksien varalta työrintamalla. Vanhojen tuttujen tapaaminen on hyvä keino kuulla, mitä on meneillään.

 

KALAT
Yhdistä voimasi hyvän ystävän kanssa. Tahdotte samoja asioita ja pystytte tukemaan toinen toistanne. Kertomalla ajatuksistasi kasvatat suosiotasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.