Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Tahti hidastuu tänään yllättäen, mikä sopii sinulle hyvin. Raha-asioissa on luvassa muutoksia. Ota yhteyttä vanhempaan sukulaiseen.

Härkä

Toisten auttamisesta on tänään hyötyä myös itsellesi. Keräät pisteitä uhrauksillasi. Joku lähipiirissäsi tarvitsee kuuntelijaa.

Kaksonen

Ole vahva tilanteessa, jossa läheisesi hermot eivät kestä. Hän  tarvitsee sinua tuekseen. Varo kateellista ihmistä, joka saattaa yrittää vesittää suunnitelmasi.

Rapu

Älä anna pikkuasian ärsyttää sinua. Päiväsi ei pitäisi mennä siitä pilalle. Hyväksy se, ettet voi hallita kaikkea.

Leijona

Ole tarkkana siitä, kenelle kerrot salaisuutesi. Pidä asiasi mieluiten itselläsi tai ainoastaan lähipiirisi tiedossa.

Neitsyt

Saatat joutua vääntämään kättä monimutkaisesta aiheesta. Ole avoin keskustelulle. Joku voi saada sinut toisiin ajatuksiin näkökulmallaan.

Vaaka

Saatat haaveilla nyt radikaalista muutoksesta. Älä tee mitään peruuttamatonta ennen kuin tiedät enemmän jatkosta.

Skorpioni

Sinulla on hyvä vauhti päällä. Anna muidenkin kuulla uusista ideoistasi. Tänään sinun tulisi pitää hauskaa, joten kutsu kaverisi koolle.

Jousimies

Kotona saattaa olla luvassa tunnerikas päivä. Ole diplomaattinen ja vältä kovien vaatimuksien sanelemista. Kunnioita jokaisen mielipidettä.

Kauris

Lähde mukaan, jos sinut kutsutaan tänään tapahtumaan tai illanviettoon. Tapaat erityisen mielenkiintoisen ihmisen. Vedät nyt väkeä puoleesi.

Vesimies

Epävarma tilanne tunne-elämässä hämmentää sinua. Asiat palaavat pian tutuille raiteille. Älä panikoi muutoksista.

Kalat

Päivä on haastava ja täynnä tunteita. Älä hermostu saamistasi neuvoista, sillä niiden antaja tarkoittaa hyvää. Sanoista on pian sinulle hyötyä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.