Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Pidä yksityisasiasi vain pienen piirin tiedossa. Säilytä järki päässä ja hyvä työtahti yllä koko päivän. Hyväksy väistämättömät seikat ja vältä riskejä.

 

OINAS
Älä hätiköi päätöksissäsi. Kuuntele ja kerää tietoa ennen kuin annat mielipiteesi. Kova uurastus palkitaan, joten nyt kannattaa jaksaa painaa.

 

HÄRKÄ
On aika avautua. Rehellinen puhe auttaa sinua eteenpäin niin töissä kuin ihmissuhteissakin. Nyt on syytä keskustella tulevaisuudesta.

 

KAKSONEN
Tunteet karkaavat tänään helposti hallinnasta. Muistuta itseäsi tilanteen mittasuhteista. Panosta muutoksiin, jotka haluat nähdä itsessäsi.

 

RAPU
On hyvä hetki tietojesi ja taitojesi kartuttamiseen. Älä hukkaa kultaista tilaisuutta, joka osuu kohdallesi yllättävällä hetkellä. Romantiikkaa on luvassa aivan kulman takana.

 

LEIJONA
Hae jännitystä uusista ihmisistä tai matkustamisesta. Saat tilaisuuden toimia sinulle tärkeän asian puolesta. Positiivisessa energiassasi on paljon voimaa.

 

NEITSYT
Pidä silmällä omaisuuttasi. Valppaus on tänään muutenkin tarpeen, sillä joku lähestyy sinua kyseenalaiset motiivit mielessään. Etsi elämääsi vakautta.

 

VAAKA
Älä jää jahkailemaan. Ota vastuu omasta elämästäsi ja tee tilanteen kaipaama ratkaisu. Muutokset riippuvat vain ja ainoastaan sinusta.

 

SKORPIONI
Yhdistä voimat ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Tänään ei kannata jäädä yksin pulmien keskelle. Rakkauselämäsi on nyt keskiössä.

 

JOUSIMIES
Ole valmis muokkaamaan suunnitelmiasi nopeasti. Joustavuus on tarpeen, sillä tilanteet muuttuvat tänään äkkiä. Takapakki ei merkitse maailmanloppua.

 

KAURIS
Lähde ihmisten pariin. Uudet tuttavuudet tuovat kiinnostavan käänteen tapahtumiin. Pääset tutustumaan entistä paremmin kiinnostavaan ihmiseen.

 

VESIMIES
Hoida asiat maalaisjärjellä ja diplomatialla. Jotain on tehtävä, ja muutokset riippuvat sinusta. Anna eteenpäin hyvää energiaa ja vie tilannetta toivomaasi suuntaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.