Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Aseta tänään omat tarpeesi etusijalle. Liiallinen muiden ihmisten tarpeista huolehtiminen kahlitsee luovuutesi.

Jousimies

Stressikäyräsi uhkaa tänään nousta vaarallisen korkealle. Yritä löytää keinoja rentoutua ja varaa aikaa omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiselle.

Kauris

Olet vaarassa antaa liikaa valtaa katkeruudelle ja kyynisyydelle. Pyri löytämään positiiviset asiat päivässäsi ja suuntaa katseesi reippaasti kohti tulevaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Kiistatilanne kääntyy tänään tappioksesi. Kun olet saanut sanottua haluamasi, siirry reippaasti eteenpäin. Älä jää jankkaamaan samoja asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Olet tänään harvinaisen säkenöivällä ja luovalla tuulella. Ymmpäröi itsesi inspiroivilla ihmisillä – lopputuloksena voi olla jotain mullistavaa.

Oinas

Vanha suola saattaa tänään alkaa janottaa. Mieti huolella päätöstesi seurauksia, ettet joudu katumaan. Mielesi saattaa pian muuttua.

Härkä

Ole rehellinen itsellesi. Jos koet liiallista painetta ja stressiä työasioista, on kenties syytä tehdä asialle jotain.

Kaksonen

Jos et ole tehnyt huolellista suunnitelmaa, saatat huomata budjettisi pettäneen. Älä panikoi, sillä tilanne ei ole katastrofaalinen. Hetkellisen notkahduksen jälkeen seuraa taas parempia aikoja.

Rapu

Saatat tänään tuntea olosi epävarmaksi ja huolestuneeksi. Keskitä ajatuksesi edessäsi oleviin mukaviin asioihin ja yritä olla murehtimatta liikaa tulevaisuutta.

Leijona

Asetat omat tarpeesi turhan usein etusijalle. Tänään sinun on syytä katsoa peiliin ja ajatella ensisijaisesti muita ihmisiä.

Neitsyt

Sinua saatetaan painostaa auttamaan pulassa olevaa läheistäsi. Vältä taloudellisen avun antamista ja keskity neuvomiseen.

Vaaka

Rakkaimpasi aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Nyt ei ole oikea aika esittää uhkavaatimuksia. Tarvitset tänään rutkasti kärsivällisyyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla