Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Tiedossa voi olla väärinkäsityksiä perheen sisällä. Selvitä asiat kasvotusten. Kuulopuheisiin ei kannata luottaa.

Kaksonen

Ilmassa on rakkautta. Luota tänään sattuman taikaan. Suunnitelmasi tulevat joka tapauksessa muuttumaan päivän aikana.

Rapu

Saatat joutua sanaharkkaan perheenjäsenen kanssa. Älä jää kotiin miettimään asiaa. Lähde tapaamaan ystävää, joka tajuaa tilanteesi.

Leijona

Sinulla voi olla vaikeuksia keskittyä olennaiseen. Velvollisuuksien hoitaminen ei ole päällimmäisenä mielessäsi. Liikunta auttaa energian purkamisessa.

Neitsyt

Älä anna paineiden nousta liian koviksi. Hyvä ihmissuhde vaatii nyt panostusta, mutta sen ei pitäisi uuvuttaa sinua kokonaan.

Vaaka

Tapaat vanhoja ystäviä. Älä hermostu, jos joku ei ole kanssasi samaa mieltä. Olet tunteellisella päällä.

Skorpioni

Tänään on hyvä päivä tavata uusia ihmisiä. Verkostoituminen on nyt helppoa ja hauskaa. Olet kotonasi ihmisjoukon keskellä.

Jousimies

Pidä tunteesi kurissa tänään. Asiat eivät suju suunnitelmien mukaan. Ihmissuhteesi on menossa suuria harppauksia eteenpäin.

Kauris

Harkitse tarkkaan, kannattaako sinun päästää vanhaa tuttua takaisin elämääsi. Jos hän on pettänyt luottamuksesi kerran, hän voi tehdä niin uudelleen.

Vesimies

Pidä rahojasi silmällä. Vastusta houkutuksia ostoksilla ollessasi. Tänään ei ole oikea päivä kalliiden lahjojen hankkimiseen.

Kalat

Muutokset kotona aiheuttavat sinulle huolia. Yritä ymmärtää jokaisen mielipiteitä. Neuvottele reilusti ja hätäilemättä.

Oinas

Tänään on loistava päivä uusien ihmisten tapaamiseen. Mene mukaan sinne, missä tapahtuu. Solmit tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.