Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Tiedossa voi olla väärinkäsityksiä perheen sisällä. Selvitä asiat kasvotusten. Kuulopuheisiin ei kannata luottaa.

Kaksonen

Ilmassa on rakkautta. Luota tänään sattuman taikaan. Suunnitelmasi tulevat joka tapauksessa muuttumaan päivän aikana.

Rapu

Saatat joutua sanaharkkaan perheenjäsenen kanssa. Älä jää kotiin miettimään asiaa. Lähde tapaamaan ystävää, joka tajuaa tilanteesi.

Leijona

Sinulla voi olla vaikeuksia keskittyä olennaiseen. Velvollisuuksien hoitaminen ei ole päällimmäisenä mielessäsi. Liikunta auttaa energian purkamisessa.

Neitsyt

Älä anna paineiden nousta liian koviksi. Hyvä ihmissuhde vaatii nyt panostusta, mutta sen ei pitäisi uuvuttaa sinua kokonaan.

Vaaka

Tapaat vanhoja ystäviä. Älä hermostu, jos joku ei ole kanssasi samaa mieltä. Olet tunteellisella päällä.

Skorpioni

Tänään on hyvä päivä tavata uusia ihmisiä. Verkostoituminen on nyt helppoa ja hauskaa. Olet kotonasi ihmisjoukon keskellä.

Jousimies

Pidä tunteesi kurissa tänään. Asiat eivät suju suunnitelmien mukaan. Ihmissuhteesi on menossa suuria harppauksia eteenpäin.

Kauris

Harkitse tarkkaan, kannattaako sinun päästää vanhaa tuttua takaisin elämääsi. Jos hän on pettänyt luottamuksesi kerran, hän voi tehdä niin uudelleen.

Vesimies

Pidä rahojasi silmällä. Vastusta houkutuksia ostoksilla ollessasi. Tänään ei ole oikea päivä kalliiden lahjojen hankkimiseen.

Kalat

Muutokset kotona aiheuttavat sinulle huolia. Yritä ymmärtää jokaisen mielipiteitä. Neuvottele reilusti ja hätäilemättä.

Oinas

Tänään on loistava päivä uusien ihmisten tapaamiseen. Mene mukaan sinne, missä tapahtuu. Solmit tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.