Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Tiedossa voi olla väärinkäsityksiä perheen sisällä. Selvitä asiat kasvotusten. Kuulopuheisiin ei kannata luottaa.

Kaksonen

Ilmassa on rakkautta. Luota tänään sattuman taikaan. Suunnitelmasi tulevat joka tapauksessa muuttumaan päivän aikana.

Rapu

Saatat joutua sanaharkkaan perheenjäsenen kanssa. Älä jää kotiin miettimään asiaa. Lähde tapaamaan ystävää, joka tajuaa tilanteesi.

Leijona

Sinulla voi olla vaikeuksia keskittyä olennaiseen. Velvollisuuksien hoitaminen ei ole päällimmäisenä mielessäsi. Liikunta auttaa energian purkamisessa.

Neitsyt

Älä anna paineiden nousta liian koviksi. Hyvä ihmissuhde vaatii nyt panostusta, mutta sen ei pitäisi uuvuttaa sinua kokonaan.

Vaaka

Tapaat vanhoja ystäviä. Älä hermostu, jos joku ei ole kanssasi samaa mieltä. Olet tunteellisella päällä.

Skorpioni

Tänään on hyvä päivä tavata uusia ihmisiä. Verkostoituminen on nyt helppoa ja hauskaa. Olet kotonasi ihmisjoukon keskellä.

Jousimies

Pidä tunteesi kurissa tänään. Asiat eivät suju suunnitelmien mukaan. Ihmissuhteesi on menossa suuria harppauksia eteenpäin.

Kauris

Harkitse tarkkaan, kannattaako sinun päästää vanhaa tuttua takaisin elämääsi. Jos hän on pettänyt luottamuksesi kerran, hän voi tehdä niin uudelleen.

Vesimies

Pidä rahojasi silmällä. Vastusta houkutuksia ostoksilla ollessasi. Tänään ei ole oikea päivä kalliiden lahjojen hankkimiseen.

Kalat

Muutokset kotona aiheuttavat sinulle huolia. Yritä ymmärtää jokaisen mielipiteitä. Neuvottele reilusti ja hätäilemättä.

Oinas

Tänään on loistava päivä uusien ihmisten tapaamiseen. Mene mukaan sinne, missä tapahtuu. Solmit tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.