Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Älä jää vänkäämään vaikean ihmisen kanssa. Säästä hermojasi ja lähde tilanteesta. Positiivinen asenne on paras voimavarasi.

 

HÄRKÄ
Ota haaste vastaan ja tee parhaasi. Hyvän vaikutuksen tekeminen on tänään tärkeää. Ymmärrät kaikkia osapuolia, mikä kerää sinulle pisteitä.

 

KAKSONEN
Älä tee asioista tarpeettoman monimutkaisia. Etsi itsellesi seuraa, jossa sinua ymmärretään. Näytä esimerkkiä aloittamalla muutokset itse.

 

RAPU
On aika tehdä kompromisseja, sillä muuten et pääse eteenpäin. Älä ujostele tunneasioissa. Rohkea veto kääntää rakkauselämäsi uuteen suuntaan.

 

LEIJONA
Suunnittele siirtosi huolellisesti. Toimi vasta sitten, kun tiedät enemmän. Pidä lippu korkealla ja ota vastaan saamasi kiitokset.

 

NEITSYT
On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin. Tulevaisuuden suunnittelun tulisi kuulua päivän ohjelmaan. Mieti, kenen kanssa haluat viettää jatkossa enemmän aikaa.

 

VAAKA
Pääset tänään hyödyntämään kykyjäsi uudella alueella. Älä anna negatiivisten ihmisten lannistaa sinua. Oman juttusi tekeminen riittää.

 

SKORPIONI
Jäät ihmisille mieleen tänään. Kerro ideoistasi ja ole avoin uusille mahdollisuuksille. Romantiikka pelastaa päiväsi.

 

JOUSIMIES
Joku yrittää tehdä sinusta syntipukkia, vaikka olet syytön. Pidä puoliasi, sillä sinun ei tarvitse maksaa muiden virheistä. Rehellisyydellä hoidat tilanteen parhaiten.

 

KAURIS
Pidä raha-asiasi omana tietonasi. Yksityisyytesi on suojelemisen arvoinen. Ilmassa on runsaasti romantiikkaa, eikä yllätyksistä ole pulaa.

 

VESIMIES
Ole parhaimmillasi. Muut huomaavat, että olet sinut itsesi kanssa. Saat yllättävältä taholta vinkkejä, jotka auttavat sinua tärkeiden päätösten tekemisessä.

 

KALAT
Kaikki epätavallinen vetää sinua puoleensa. Älä ota suuria riskejä jännityksen toivossa. Rahalla tai terveydellä ei kannata pelata.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.