Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Ota ohjat käsiisi. Sinun on näytettävä, mihin pystyt. Taistele epävarmuutta vastaan ja varmista joka välissä, että tietosi pitävät paikkansa.

 

NEITSYT

Rakkauselämässäsi on luvassa onnellisia käänteitä. Ota kaikki uusi vastaan avoimin sylin. Päivä tuo hyvää nostatusta itsevarmuuteesi.

 

VAAKA

Pidä silmät auki uusien vaihtoehtojen varalta. Tarvitset jotain erilaista ja innostavaa eteenpäin päästäksesi. On otollinen aika ystävyyksien solmimiseen.

 

SKORPIONI

Tottele vaistoasi. Tarvitset uusia ideoita ja inspiraatiota. Hakeudu oikeaan seuraan, jossa sinun on helppo toteuttaa itseäsi.

 

JOUSIMIES

Luvassa on myöhästelyä ja ongelmia liikenteessä. Ole valppaana haavereiden varalta. On todennäköistä, että ajaudut yhteenottoon tänään.

 

KAURIS

Lähetä ympärillesi positiivista energiaa, niin saat sitä myös takaisin. Sinulla on sana hallussa, eikä toisten suostuttelu tuota tänään ongelmia.

 

VESIMIES

Saat kiitoksia tekemisistäsi. Ota mahdolliset kehut vastaan ansaittuina. Harkitse tarkkaan tilanteen hyviä ja huonoja puolia ennen sitoutumista.

 

KALAT

Tapaat ihmisen, joka tuo elämääsi paljon hyvää. On aika toimia yhteisen asian puolesta. Itsekeskeisyys ei sovi päivän ohjelmaan.

 

OINAS

Älä anna tunteiden saada sinusta niskalenkkiä. Sinulla on asioita hoidettavina, etkä voi unohtua setvimään ihmissuhdesolmuja koko päiväksi.

 

HÄRKÄ

On aika satsata kaikki peliin. Anna kaikkesi projektille, joka on lähellä sydäntäsi. Ilmassa on romanttisia tuulia ja yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Avoin mieli on valttisi tänään. Älä silti anna periksi kaikille joka asiassa. Arvosta itseäsi ja pidä huoli siitä, että mielipiteitäsi kuunnellaan.

 

RAPU

On aika tehdä urakalla muutoksia. Tartu ongelmiin nopeasti ja siisti arkesi helpommalle mallille. Romantiikka tuo elämääsi paljon hyvää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.