Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Hallitset tänään tilannetta. Vietä laatuaikaa perheesi kanssa ja haaveile tulevaisuudesta. Ilmaise tunteitasi avoimesti ja anteliaasti.

 

LEIJONA

Päivä tuo mukanaan yllättäviä kuluja. Pidä silmällä rahojasi, jotta et lipsuisi täysin budjetistasi. Ilmassa on runsaasti romantiikkaa.

 

NEITSYT

Tarkastele kriittisesti asumisratkaisuasi. Saattaa olla aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia. Älä vaikene, jos jokin häiritsee sinua.

 

VAAKA

Uusi ja jännittävä tilaisuus ilmaantuu eteesi. Älä loukkaannu turhaan, jos joku lähelläsi puhkeaa valittamaan. Korjaa pieleen mennyt asia ja jatka eteenpäin.

 

SKORPIONI

Ota etäisyyttä liian vaativaan ihmiseen. Kenenkään ei tulisi tunkeilla reviirillesi määräilemään sinua. Opi kokemuksistasi ja jatka matkaasi entistä viisaampana.

 

JOUSIMIES

Käytännön asiat kaipaavat tänään huomiotasi. Terveytesi ja rahatilanteesi on hyvä tarkistaa ensitilassa. Rakkauselämäsi saa lupaavan käänteen.

 

KAURIS

Tapahtumat saavat epätavallisen käänteen. Se on sinulle eduksi, joten ota rennosti. Pidä silmät auki ja odottele, mitä seuraavaksi on luvassa.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Luvassa on muutoksia, joita et ole osannut ennakoida. Pidä hermosi hallinnassa ja pelaa varman päälle.

 

KALAT

Elämässäsi on niin paljon meneillään, ettet ehkä itse pysy tapahtumien tasalla. Älä unohdu taustalle, sillä nyt on sinun aikasi olla esillä. Seuraa vaistoasi ja uskalla olla erilainen.

 

OINAS

Sinulta palaa nyt helposti tarpeettoman paljon rahaa. Yritä vastustaa kiusauksia ja hankkia vain tavaroita, joita oikeasti tarvitset. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

HÄRKÄ

Joudut tekemään vaikean valinnan. Kompromissiin taipuminen voi kirpaista, mutta se saattaa olla ainoa järkevä tapa selvittää tilanne. Ehdota ratkaisuja hankaamatta vastaan.

 

KAKSONEN

Ole valmis panostamaan yhteisiin asioihin. Satsauksesi ei jää muilta huomaamatta. Panosta terveellisiin elämäntapoihin korjaamalla muutama asia arjessasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.