Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Panosta huolelliseen harkintaan ennen päätöksen tekemistä. Käy läpi tilanteesi yksityiskohtineen. Virheet voivat käydä kalliiksi.

 

RAPU

Tunteet voivat nousta pintaan tänään pienistä. Salaisuuksia saattaa lipsahtaa julkiseen tietoon puolivahingossa. Poikkeuksellinen tapaaminen tuo elämääsi jännitystä.

 

LEIJONA

Auttamalla toisia autat myös itseäsi. Tunne-elämääsi on luvassa uudenlaista tasapainoa. On otollinen aika edetä seuraavalle tasolle ihmissuhteessa.

 

NEITSYT

Vältä ylilyöntejä. Ääripäistä kannattaa pysy kaukana tänään. Pidä pää kylmänä ja ajatuksesi siinä, mikä on sinulle tällä hetkellä tärkeintä.

 

VAAKA

On hyvä aika matkustaa. Lähde hakemaan uutta virtaa vieraista maisemista. Määrätietoisuus on avain menestykseen. Muistuta itseäsi siitä, mikä on tärkeintä.

 

SKORPIONI

Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Pidä huoli siitä, että rajojasi kunnioitetaan. Joku antaa sinulle väärää tietoa.

 

JOUSIMIES

Katso läpi tarjolla olevat mahdollisuudet. Muutoksia on pian tehtävä, mutta päätöksiin ei kannata rynniä ilman hyviä syitä. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

KAURIS

Päivä ei suju suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne on paras valttisi ongelmia vastaan. Ole valmis sopeutumaan uusiin tilanteisiin nopeasti.

 

VESIMIES

Raha-asiat saavat lupaavan käänteen. Tartu tilaisuuteen ja tee muutoksia sinne, missä niitä vaaditaan. Romantiikka valaisee päivääsi ja tuo elämääsi jännitystä.

 

KALAT

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Hoida asiasi itse, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

OINAS

Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä. Matkalle lähteminen on hyvä veto tänään. Ota muutokset vastaan avoimin mielin.

 

HÄRKÄ

On oikea hetki tehdä muutoksia elämääsi. Pysy keskittyneenä, sillä sinulla on monta rautaa tulessa. Mieti tarkkaan, mitä haluat seuraavaksi tehdä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.