Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

On tärkeää, että pidät tietosi ajan tasalla. Tarkkaile ympäristöäsi hyödyllisten vinkkien varalta ja ole valmis tekemään siirtoja, jos hyvä tilasuus osuu kohdalle työelämässä.

 

KAKSONEN

On aika siivota kotia ja heittää pois tarpeetonta tavaraa. Lahjoita ylimääräistä eteenpäin tai organisoi pienimuotoiset myyjäiset. Päästä irti menneistä ja suuntaa kohti tulevaa.

 

RAPU

Kerro ajatuksistasi ujostelematta. Avoimuus auttaa ihmissuhteitasi eteenpäin. Ihminen menneisyydestä palaa elämääsi yllättäen.

 

LEIJONA

Työ ja huvi sekoittuvat tänään. Ole tarkkana ja kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Valppaus on valttia, sillä kohdallesi osuu lupaava tilaisuus.

 

NEITSYT

Ole siellä, missä tapahtuu. Ota tilanne haltuun ja korota äänesi kuuluviin silloin, kun sinulla on sanottavaa. Älä päästä kodin ilmapiiriä tulehtumaan.

 

VAAKA

Raha-asiat vaativat huomiotasi. Hoida tilanteet itse ilman välikäsiä. Muuten väärinkäisityksiä voi päästä syntymään.

 

SKORPIONI

Kaikki langat ovat nyt käsissäsi. Voit ohjailla tilannetta haluamaasi suuntaan. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

JOUSIMIES

Pysähdy miettimään hetkeksi. Joku yrittää manipuloida ajatuksiasi, ellet ole tarkkana. Hermostuminen ei johda mihinkään hyvään.

 

KAURIS

Rahatilanteesi kääntyy lupaavaan suuntaan. Joku antaa sinulle yllätyslahjan, josta riittää iloa ja puhuttavaa. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään vetää sinua mukaan polulle, joka ei tunnu omaltasi. On aika opetella sanomaan ei. Seuraa valitsemaasi reittiä ja luota itseesi.

 

KALAT

Palaa menneisiin hyvässä seurassa.  Keskustelu vie sinut kauas muistoihin ja antaa potkua myös nykyhetkeen. Rakkauselämäsi saa lupaavan käänteen.

 

OINAS

Haluat muutoksia. Ota asioista kuitenkin selvää ennen mukaan lähtemistä. Sinun on tiedettävä tarkalleen, mitä sinulta odotetaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.