Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Ole varovainen liikkeissäsi. Joku saattaa yrittää sabotoida hankettasi, joten pidä silmäsi auki. Kiinnitä erityisen paljon huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi.

Härkä

Stressi saattaa yllättää tänään. Selviät voittajana, jos kykenet pysymään keskittyneenä. Saat hyviä neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen.

Kaksonen

Hoida loppuun aloittamasi projektit ennen kuin aloitat uusia. Puhtaalta pöydältä on selkeämpää lähteä liikkeelle. Aikaa liikenee myös tunne-elämälle.

Rapu

Älä anna kenenkään painostaa sinua. Tee ainoastaan asioita, jotka vastaavat periaatteitasi. Laadi itsellesi budjetti lähipäiville.

Leijona

On aika miettiä, onko jokin vikana ihmissuhteessasi. Älä jää tilanteeseen, jossa joudut kärsimään. On normaalia, että tunteesi muuttuvat ajan myötä.

Neitsyt

Luvassa on muutoksia myönteiseen suuntaan. Tarkastele vaihtoehtojasi ja tee siirto, ellei tilanne miellytä. Kuuntele tuttavan ehdotusta.

Vaaka

On ajan hukkaa yrittää saada läheisesi vakuuttuneeksi. Anna hänen pitää oma mielipiteensä. Voit saada tänään uuden ystävän.

Skorpioni

Kuuntele kokeneemman ihmisen neuvoa. Sinun kannattaa nyt miettiä tarkasti, mitä haluat lähitulevaisuudelta. Älä toimi päähänpistojesi mukaan.

Jousimies

Ystävä tai perheenjäsen pyytää sinulta neuvoa. Älä yritä laatia päivälle liian tiukkaa aikataulua. Anna asioiden edetä omalla painollaan.

Kauris

Raha saattaa aiheuttaa tänään huolta. Kysy neuvoa, jos tunnet olevasi umpikujassa. Asiat selviävät hyvällä suunnittelulla.

Vesimies

Älä aseta itsellesi rajoja. Etenkin rakkauselämässä kannattaa nyt olla rohkea ja ottaa riskejä. Anna tunteidesi näkyä.

Kalat

Työ voi aiheuttaa sinulla nyt harmaita hiuksia. Tarvitset tauon, sillä vauhti on nyt kova. Kerää koolle parhaat ystäväsi ja unohda arkiset asiat hetkeksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Älä mene lankaan, kun joku yrittää sumuttaa sinua häpeämättömästi. Selvitä asiat itsenäisesti, niin säästyt paljolta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

KAURIS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä anna kenenkään kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää puoliasi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Esillä on herkkiä puheenaiheita, jotka kaipaavat vain pientä kipinää draaman syntymiseen. Ole valmis kompromisseihin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa nousee pian pintaan ongelmia, jos vaatimuksia satelee liikaa puolin tai toisin. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Valittaminen ei auta ketään.

 

OINAS

Mieti vielä kertaalleen, mitä olet tekemässä. Muutos on sinulle hyväksi, mutta suunnan on oltava tarkkaan harkittu. Kysy ystävän mielipidettä.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika riehaantua ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut käyttäytymään päättömästi. Hillitse itsesi ja selvitä asiat puhumalla.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla on ilmassa epävarmuutta. Sekavuus helpottaa keskustelemalla luotettavan ihmisen kanssa. Älä taivu manipulointiyritysten alla.

 

RAPU

Hanki uutta ajateltavaa. Uppoudu rakkaan harrastuksen pariin tai valmistele tulevia juhlapyhiä. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

LEIJONA

Sinulla on vaikeuksia järjestellä ajatuksiasi tänään. Epävarmuus kuuluu asiaan, mutta älä anna sen puskea sinua tyhmyyksiin. Rauhallisuus on valttisi.

 

NEITSYT

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Sopeudu ja etene suunnitelmissasi vakaassa tahdissa. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VAAKA

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Suojele erityisesti salasanoja ja tunnuslukuja huolella tänään. Luvassa on myöhästelyä.

 

SKORPIONI

Raha ja tunteet ovat riskialtis yhdistelmä. Valitse tarkkaan, kenen kanssa yhdistät voimasi taloudellisissa kysymyksissä. On tärkeää, että teillä synkkaa. 

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunnerikas selkkaus nostattaa ilmoille kysymyksiä, joihin ei ole helppoa vastata. Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Joudut kärsimään jonkun muun töppäyksestä tänään. Voit auttaa asioita parempaan suuntaan omalla panoksellasi. Aktiivisuus kannattaa.

 

VESIMIES

Mieti tarkkaan, kannattaako näkemystesi jakaminen tänään. Joku saattaa loukkaantua suoruudestasi. Hillitse haluasi kritisoida.

 

KALAT

Pidä tunteesi hallinnassa. Ota läheisesi tasaväkisesti huomioon, niin kenenkään tunteet eivät tule loukatuiksi. Syyttely ei ratkaise mitään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan tilannetta, jota et voi muuttaa. Tee parhaasi tullaksesi toimeen kaikkien kanssa. Vältä ongelmia erityisesti työpaikalla.

 

HÄRKÄ

Täytä päivä ystävien tapaamisilla. Löydät loistavan keinon ajaa asiaa, joka on lähellä sydäntäsi. Epäitsekkyytesi levittää ympärillesi positiivista energiaa.

 

KAKSONEN

Viimeistään nyt on aika selvittää tunne-elämääsi painamaan jäänyt asia. Et ehkä ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Puhuminen puhdistaa ilman.

 

RAPU

Vietä aikaa kotona perheen kesken. Ongelmia ilmaantuu, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä. Pidä työ ja yksityiselämäsi tiukasti erillään.

 

LEIJONA

Perheenjäsen saattaa aiheuttaa sinulle huolia tänään. Edessä voi olla hermoja raastava välienselvittely. Kuuntele omaa oikeudentajuasi.

 

NEITSYT

Koet tänään epävarmuuden ja pettymyksen hetkiä. Älä kiellä tosiasioita. Ota päivän haasteet vastaan sellaisina kuin ne ovat.

 

VAAKA

Ole suora ja rehellinen. Kiertely aiheuttaa vain väärinkäsityksiä. Pidä varasi, sillä lähistölläsi liikkuu kyseenalaisilla motiiveilla varustettu ihminen.

 

SKORPIONI

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Keskity ennen kaikkea perheeseen ja ystäviin tänään. Joku lähipiirissäsi tarvitsee apuasi.