Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Saatat joutua konfliktiin työkaverin tai perheenjäsenen kanssa. Pidä tunteesi kurissa ja yritä lähestyä asiaa ilman turhaa draamaa. Kohtaat vanhan tutun menneisyydestäsi.

 

OINAS
Raha-asiat näyttävät lupaavilta. On hyvä hetki sopia tulevaisuudensuunnitelmia ja allekirjoittaa papereita. Anna muutosten viedä sinua eteenpäin.

 

HÄRKÄ
Luota omiin kykyihisi. Hoida itse raha-asiasi sen sijaan, että luottaisit kaiken muiden käsiin. Ole valmis auttamaan pulaan joutunutta tuttavaa.

 

KAKSONEN
Älä tee päätöstä, jos pienikin epävarmuus kalvaa sinua. Odota pääsyä vakaammalle pohjalle. Vältä tunteenpurkauksia ja draamaa kaikissa muodoissaan.

 

RAPU
Kokeile jotain uutta. Usko luovuuteesi ja käytä mielikuvitustasi vapaasti. On aika tehdä reippaalla otteella muutoksia elämäntyyliisi.

 

LEIJONA
Pidä mielessä menneet virheesi, sillä se voi pelastaa sinut tekemästä samaa mokaa uudestaan. Sinulla on tarvittava energia, jolla ideoista tehdään totta.

 

NEITSYT
Mieti tilanne tarkkaan läpi ennen kuin teet siirtosi. Kiirehtiminen johtaa sinut harhaan. Yritä pitää tunteet ja käytännön kysymykset erillään toisistaan.

 

VAAKA
On aika kääriä hihat. Hyvin suunniteltu veto ratkaisee häiritsevän tilanteen lopullisesti. Saat toiminnastasi kiitosta yllättävältä suunnalta.

 

SKORPIONI
Muuta omaa käytöstäsi parantaaksesi elämänlaatuasi. Seuraa omaa polkuasi vaistoasi kuuntelemalla. Anna romantiikalle mahdollisuus.

 

JOUSIMIES
Tunteet nousevat tänään pintaan herkästi. Ole hienotunteinen rakkaittesi parissa ja varo sanojasi. Kohtuus on muutenkin tarpeen tänään.

 

KAURIS
Kiinnitä erityistä huomiota terveyteesi. On aika hankkiutua eroon pahasta tavasta, joka nakertaa hyvinvointiasi. Etsi apua muutoksiin läheisestäsi.

 

VESIMIES
Käytännön asiat aiheuttavat sinulle tänään harmaita hiuksia. Pidä silmällä rahojasi ja tavaroitasi. Keskity kodin ja perheen hoivaamiseen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.