Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Tarjoa apuasi muille. Auttaminen vie tänään mielenkiintoisiin tilanteisiin. Saatat tavata poikkeuksellisen kiinnostavan ihmisen.

Oinas

Tunteesi ovat tänään pinnassa, eikä niitä ole helppo hallita. Itseluottamuksesi kohenee, kun saat palautetta hyvältä ystävältä.

Härkä

Ota asioista selvää. Vastusta kiusausta vetää helppoja johtopäätöksiä ennen kuin olet saanut varmuuden aavistuksillesi.

Kaksonen

Tänään on hyvä päivä viettää aikaa kotona ja hoitaa tekemättä jääneitä asioita. Terveydentilasi voi kaivata tarkistusta.

Rapu

Älä sitoudu mihinkään harkitsematta asiaa huolellisesti. Ihmissuhdeasioissa kannattaa ottaa nyt rauhallisesti. 

Leijona

Olet tänään paljon äänessä. Ystäväsi kaipaa mielipiteitäsi tärkeässä asiassa. Pääset neuvomaan muita ja päättämään asioista.

Neitsyt

Älä hukkaa aikaa. Joku lähestyy sinua erikoisen ehdotuksen kanssa. Uskaltaminen ja uuteen heittäytyminen kannattaa.

Vaaka

Pidä huolta sinulle tärkeistä ihmisistä. Lyö asioita lukkoon ja paina huolellisesti muistiin lupauksesi, sillä niistä ei parane nyt luistaa.

Skorpioni

Ilmaise ajatuksia rohkeasti. Ongelmat selviävät suoralla puheella tänään. Teet vaikutuksen tapaamaasi ihmiseen.

Jousimies

Älä jätä hyviä tilaisuuksia välistä. Kutsuihin kannattaa vastata myöntävästi. Päivä vie sinut uusiin seikkailuihin.

Kauris

Omista aikaa pohdiskelulle. Tänään on hyvä miettiä tulevaa. Sinun on tehtävä selkeät suunnitelmat saavuttaaksesi haluamasi.

Vesimies

Ilmassa on mustasukkaisuutta. Luota vaistoosi, niin vältyt pahoilta erehdyksiltä. Pidä salaisuutesi varmuuden vuoksi omana tietonasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.