Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES 
Voit saada aikaan merkittäviä muutoksia. Panosta kaikkesi asiallesi ja näytä, että seisot sanojesi takana. Saatat tehdä maailmasta hieman paremman paikan tänään.

KALAT
Älä seuraa sokeasti ihmisjoukkoa, jos oma polkusi tuntuu paremmalta ratkaisulta. Kunnioita muiden mielipiteitä, niin sinuakin kohdellaan hyvin.

OINAS
Kehitä hyvää ideaa pidemmälle. Puhu suoraan sydämestä ja ota kantaa tärkeään asiaan. Jaa hartaimmat toiveesi rakkaittesi kanssa.

HÄRKÄ
Tartu mahdollisuuteen tavata uusia ihmisiä. He rikastuttavat elämääsi ja antavat sinulle ajateltavaa. Pidä mielesi avoimena.

KAKSONEN
Päivä sekoittaa tunteitasi. Et tiedä, tulisiko sinun kuunnella sydäntäsi vai järkeäsi. Varo ylireagointia, vedä henkeä ja seuraa tilannetta.

RAPU
Panosta ihmissuhteisiin lämmöllä ja huolenpidolla. Vastakaikua on luvassa, jos olet avoin. Älä pidä tunteitasi piilossa.

LEIJONA
Sanoudu irti negatiivisuudesta. Ilmassa on mustasukkaisuutta, jonka ei pidä pilata päivääsi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi kaikesta huolimatta.

NEITSYT
Ota rauhallisesti. Pidä tauko ja tarkastele tilannetta pienen etäisyyden päästä. Rakkauselämäsi kaipaa huolenpitoa.

VAAKA
Sano suoraan, jos sinulta vaaditaan liikaa. Keskity itseesi ja omiin projekteihisi. Jätä menneet taaksesi rakkauselämässä ja elä hetkessä.

SKORPIONI
On aika kiristää tahtia. Nyt ei kannata löysäillä, jos haluat saavuttaa tavoitteesi. Hio suunnitelmaasi ja jatka täysillä eteenpäin.

JOUSIMIES
Moni neuvoo sinua tänään innokkaasti. Mieti tarkkaan, kenen ohjeita kuuntelet. Seuraa vaistoasi ja ajattele myös tulevaisuutta.

KAURIS
Romantiikka piristää sinua kummasti. Pidä ovi auki kaikelle uudelle. Muutokset ovat hyväksi sinulle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.