Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Vesimies

Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Älä tuhlaa aikaa katkeruuteen, sillä sinulla on tänään mukavampaa ajateltavaa.

Kalat

Tiedossa saattaa olla yhteenotto. Tunteet käyvät tänään kuumina, halusit tai et. Kuuntele saamaasi kritiikkiä hermostumatta.

Oinas

Optimistinen asenne vie tänään pitkälle. Kokeile rohkeasti uusia asioita, vaikka et olisi varma tulevasta.

Härkä

Avoimuutesi ja ystävällisyytesi avaavat sinulle uusia ovia. Tapaat ihmisen, jonka kanssa sinulla on paljon yhteistä. Avuliaisuus kannattaa tänään.

Kaksonen

Älä vuodata tunteitasi kenelle tahansa. Pidä huolta yksityisyydestäsi. Joku saattaa pettää tänään luottamuksesi.

Rapu

Ole oma itsesi. Omalaatuisuutesi kiehtoo tapaamaasi ihmistä. Älä pyytele anteeksi omia ratkaisujasi.

Leijona 

Älä sitoudu mihinkään kevyin perustein. Selvitä ensin itsellesi, mitä todella haluat. Ilmassa on romantiikkaa.

Neitsyt

Ihmissuhteesi voi kärsiä, jos sekaannut muiden asioihin. Pitäydy omalla tontillasi ja vältä riskejä.

Vaaka

Pidä etäisyyttä hankalaan ihmiseen, sillä et voi tehdä juuri mitään hänen hyväkseen. Tee parhaasi välttääksesi konflikteja.

Skorpioni

Vaistosi kertoo sinulle, mitä tehdä. Ota ilo irti verkostoistasi, sillä oikeiden ihmisten tuntemisesta on nyt paljon hyötyä.

Jousimies

Keskitä huomiosi läheisiisi. Ole valmis kompromisseihin rakkaasi kanssa. Totuuden kaunistelusta voi koitua tänään ongelmia.

Kauris

Ilmaise itseäsi selkeästi. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi, joten sinun on kerrottava odotuksistasi. Ihminen menneisyydestäsi palaa elämääsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.