Lue, mitä tähdet lupaavat sinulle.

Jousimies

Ylikuormitat itsesi, jos yrität olla kaikille avuksi. Älä pode syyllisyyttä siitä, että asetat omat asiasi etusijalle.

Kauris

Vietä aikaa perheen tai ystävien parissa. Päivästä jää teille monia hauskoja muistoja, joihin palaatte vielä monet kerrat.

Vesimies

Älä aliarvioi itseäsi. Ansaitset kiitosta siinä missä muutkin. Itsetuntosi kaipaa ehkä nostatusta, sillä et nyt muista omia vahvuuksiasi.

Kalat

Kommunikointi saattaa tuottaa tänään vaikeuksia. Saatat loukkaantua läheisesi huonosti muotoilemasta heitosta.

Oinas

Käännä katseesi tulevaan. Älä hermostu, vaikka moni asia näyttäisi vielä epävarmalta. Keskity asioihin, jotka voit muuttaa tässä hetkessä.

Härkä

Sinulle tärkeimmät asiat tapahtuvat nyt kotona. Omista aikaa perheellesi. Tänään olisi hyvä puhua muutamasta asiasta lähipiirisi kesken.

Kaksonen

Hidasta tahtia pystyäksesi nauttimaan hetkestä. Sinulla on nyt niin kiire eteenpäin, ettet välttämättä huomaa tilanteen mukavia puolia.

Rapu

Pidä yllä ryhmähenkeä. Kenenkään ei tarvitse selviytyä nyt yksin, vaan voimanne piilee yhteistyössä. Suvaitse muita ja erilaisia ajatusmalleja.

Leijona

Apua on nyt tarjolla. Älä epäröi pyytää neuvoja ihmisiltä, joilla on enemmän kokemusta kuin sinulla. Kokeile eri tapoja asian ratkaisemiseksi.

Neitsyt

Sinun ei tarvitse saada kaikkia vakuuttuneiksi suunnitelmistasi. Aikasi valuu hukkaan, jos selität saman asian yhä uudestaan ihmiselle, joka ei ymmärrä sinua alkuunkaan.

Vaaka

Tänään on tärkeintä pitää hauskaa. Uusiin ihmisiin tutustuminen tai parhaiden ystävien kanssa oleskelu ovat päivän parasta antia.

Skorpioni

Älä kerro liian henkilökohtaisia asioita uudelle tuttavalle. Odota, että opit tuntemaan hänet hieman paremmin. Joku saattaa pettää tänään luottamuksesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.