Lue, mitä tähdet lupaavat sinulle.

Jousimies

Ylikuormitat itsesi, jos yrität olla kaikille avuksi. Älä pode syyllisyyttä siitä, että asetat omat asiasi etusijalle.

Kauris

Vietä aikaa perheen tai ystävien parissa. Päivästä jää teille monia hauskoja muistoja, joihin palaatte vielä monet kerrat.

Vesimies

Älä aliarvioi itseäsi. Ansaitset kiitosta siinä missä muutkin. Itsetuntosi kaipaa ehkä nostatusta, sillä et nyt muista omia vahvuuksiasi.

Kalat

Kommunikointi saattaa tuottaa tänään vaikeuksia. Saatat loukkaantua läheisesi huonosti muotoilemasta heitosta.

Oinas

Käännä katseesi tulevaan. Älä hermostu, vaikka moni asia näyttäisi vielä epävarmalta. Keskity asioihin, jotka voit muuttaa tässä hetkessä.

Härkä

Sinulle tärkeimmät asiat tapahtuvat nyt kotona. Omista aikaa perheellesi. Tänään olisi hyvä puhua muutamasta asiasta lähipiirisi kesken.

Kaksonen

Hidasta tahtia pystyäksesi nauttimaan hetkestä. Sinulla on nyt niin kiire eteenpäin, ettet välttämättä huomaa tilanteen mukavia puolia.

Rapu

Pidä yllä ryhmähenkeä. Kenenkään ei tarvitse selviytyä nyt yksin, vaan voimanne piilee yhteistyössä. Suvaitse muita ja erilaisia ajatusmalleja.

Leijona

Apua on nyt tarjolla. Älä epäröi pyytää neuvoja ihmisiltä, joilla on enemmän kokemusta kuin sinulla. Kokeile eri tapoja asian ratkaisemiseksi.

Neitsyt

Sinun ei tarvitse saada kaikkia vakuuttuneiksi suunnitelmistasi. Aikasi valuu hukkaan, jos selität saman asian yhä uudestaan ihmiselle, joka ei ymmärrä sinua alkuunkaan.

Vaaka

Tänään on tärkeintä pitää hauskaa. Uusiin ihmisiin tutustuminen tai parhaiden ystävien kanssa oleskelu ovat päivän parasta antia.

Skorpioni

Älä kerro liian henkilökohtaisia asioita uudelle tuttavalle. Odota, että opit tuntemaan hänet hieman paremmin. Joku saattaa pettää tänään luottamuksesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan tänään. Tee parhaasi pysyäksesi mukana tahdissa. Epärealistiset odotukset tietävät ongelmia.

 

NEITSYT

Älä ota tänään turhia riskejä. Etenkin auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan. Noudata sääntöjä, niin et joudu vaikeuksiin.

 

VAAKA

Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden tuntemisesta voi olla sinulle myös hyötyä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Vältä väärinkäsitykset olemalla suora ja valitsemalla sanasi tarkkaan. Älä vaadi liikaa läheiseltäsi, vaan anna hänen tehdä asiat omassa tahdissaan.

 

JOUSIMIES

Pidä tiiviisti yhteyttä hyviin ystäviin ja sukulaisiin. Verkostosi ovat sinulle nyt ensisijaisen tärkeitä. Kerro päähäsi pulpahtaneesta ideasta.

 

KAURIS

Nyt annattaa välttää rahan lainaamista puolin ja toisin. Pidä etäisyyttä kaikkea kritisoivaan tyyppiin. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

VESIMIES

Jokin on muuttumassa ihmissuhteissasi. Älä anna vääriä viestejä. Valitse sanasi huolellisesti, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

KALAT

Ole valmis joustamaan tavanomaisista periaatteistasi. Sinuun kohdistuu nyt suuria odotuksia. Luota itseesi ja ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Älä lannistu päivän tapahtumista. Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne saa aikaan ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Joudut nyt tekemisiin hankalan tyypin kanssa. Älä anna sen pilata päivääsi.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Tärkeintä tänään on rentoutua ja pitää hauskaa. Organisointikyvyistäsi on nyt paljon iloa.

 

RAPU

Pidä budjettiasi silmällä. Päivä saattaa tuoda mukanaan yllättäviä lisäkuluja. Siivoa nurkkia ja hankkiudu eroon tavaroista, joille ei ole käyttöä.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Käytä energiasi fiksusti. Ota vastaan innostava haaste, joka saa sinut liikkeelle. Kotona pysytteleminen ei ole tänään hyvä idea.

 

NEITSYT

Joku ei kerro sinulle nyt kaikkea. Ole valmis kaivelemaan syvemmältä tarpeen vaatiessa. Uteliaisuudella pääset jo pitkälle.

 

VAAKA

Sinulla riittää nyt hyviä ideoita ja itseluottamusta. Ota tilanteesta kaikki irti. Saat monta projektia tänään aluilleen.

 

SKORPIONI

On muutosten aika. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinun ei ole hyvä olla. Kaikki on kiinni oma-aloitteisuudestasi ja asenteestasi.

 

JOUSIMIES

Älä mieti sitä, mitä muut mahtavat ajatella. Keskity täysillä omiin juttuihisi. Vaistosi johdattaa sinut oikeaan paikkaan.

 

KAURIS

Käy läpi taloudellinen tilanteesi suurennuslasin kanssa. Joku lähestyy sinua houkuttelevan ehdotuksen kanssa. Mieti tarkkaan, mitä haluat.

 

VESIMIES

Pidä silmällä tavaroitasi. Myös salasanoja ja muita yksityisasioita kannattaa varjella erityisen huolellisesti tänään. Liikkeellä on uteliaita.

 

KALAT

Olet nyt parhaimmillasi ihmisjoukon keskellä. Viehätysvoimasi puree uuteen tuttavaan ja poikii sinulle odottamattoman tarjouksen.

 

OINAS

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Ideoitasi kyllä kuunnellaan, kunhan uskallat avata suusi. Älä jää muiden varjoon.

 

HÄRKÄ

Saat haastavan tehtävän hoitaaksesi. Mikään ei mene tänään aivan niin sutjakasti kuin olisit toivonut. Pyydä luottoystävää apuun.

 

KAKSONEN

Toimiva kommunikointi on tärkein valttisi. Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä, eikä nyt ole hyvä kohta pudota kyydistä. Valppaus säästää sinut paljolta.

 

RAPU

Raha-asioissa on oltava nyt tarkkana. Jotain yllättävää on luvassa työrintamalla. Älä anna sen viedä huomiotasi pois olennaisesta.