Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Älä unohda henkilöitä, jotka ovat jostain syystä vähemmän onnekkaita kuin sinä. Tänään on hyvä päivä olla heille avuksi.

Jousimies

Parisuhdetta on syytä aika ajoin sekä huoltaa että myös arvioida. Jos kaipaat muutoksia tai uudistuksia, nyt on hyvä ottaa ne puheeksi kumppanisi kanssa.

Kauris

Nyt on erinomainen hetki harkita työpaikan tai jopa alan vaihtoa. Aivan silmiesi edessä saattaa olla tarjolla paikka, johon kannattaisi ehdottomasti tarttua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Saat tänään virtaa nuoremmista ihmisistä. Hakeudu rohkeasti heidän seuraansa ja kuuntele heidän mielipiteitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Rahatilanteesi on kehittymässä parempaan suuntaan. Älä kuitenkaan levittele raha-asioitasi liikaa julkisesti.

Oinas

Eräs henkilö yrittää vähätellä taitojasi. Pidä huoli siitä, että panoksesi ja kykysi huomataan. Avaa rohkeasti suusi, jos koet, että sinua kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.

Härkä

Tänään kannattaa välttää rahan lainaamista ja antamista lainaksi. Taloudellinen tilanteesi on epävakaalla pohjalla, ja yllättäviä muutoksia on luvassa.

Kaksonen

Korjaa aiheuttamasi väärinymmärrys mahdollisimman pian. Mitä pidemmälle lykkäät asiaa, sitä hankalammaksi asian selvittely käy.

Rapu

Elämässäsi on meneillään jonkinlainen muutosvaihe. Myönteinen suhtautuminen uudistuksiin ja muutoksiin on nyt avain menestykseen.

Leijona

Älä unohda hauskanpitoa kiireisen arjen keskellä. Tänään on hyvä päivä irrottautua hetkeksi ja varata aikaa huvittelulle.

Neitsyt

Ympärilläsi on tänään käynnissä varsinainen hullunmylly. Älä mene mukaan liialliseen tunteiluun, vaan yritä seurata asioita sivusta.

Vaaka

Käytä viehätysvoimaasi hyväksi saadaksesi apuvoimia. Asiat sujuvat tänään parhaiten, kun tekijöitä on mahdollisimman monta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla