Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Älä unohda henkilöitä, jotka ovat jostain syystä vähemmän onnekkaita kuin sinä. Tänään on hyvä päivä olla heille avuksi.

Jousimies

Parisuhdetta on syytä aika ajoin sekä huoltaa että myös arvioida. Jos kaipaat muutoksia tai uudistuksia, nyt on hyvä ottaa ne puheeksi kumppanisi kanssa.

Kauris

Nyt on erinomainen hetki harkita työpaikan tai jopa alan vaihtoa. Aivan silmiesi edessä saattaa olla tarjolla paikka, johon kannattaisi ehdottomasti tarttua.

Vesimies

Saat tänään virtaa nuoremmista ihmisistä. Hakeudu rohkeasti heidän seuraansa ja kuuntele heidän mielipiteitään.

Kalat

Rahatilanteesi on kehittymässä parempaan suuntaan. Älä kuitenkaan levittele raha-asioitasi liikaa julkisesti.

Oinas

Eräs henkilö yrittää vähätellä taitojasi. Pidä huoli siitä, että panoksesi ja kykysi huomataan. Avaa rohkeasti suusi, jos koet, että sinua kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.

Härkä

Tänään kannattaa välttää rahan lainaamista ja antamista lainaksi. Taloudellinen tilanteesi on epävakaalla pohjalla, ja yllättäviä muutoksia on luvassa.

Kaksonen

Korjaa aiheuttamasi väärinymmärrys mahdollisimman pian. Mitä pidemmälle lykkäät asiaa, sitä hankalammaksi asian selvittely käy.

Rapu

Elämässäsi on meneillään jonkinlainen muutosvaihe. Myönteinen suhtautuminen uudistuksiin ja muutoksiin on nyt avain menestykseen.

Leijona

Älä unohda hauskanpitoa kiireisen arjen keskellä. Tänään on hyvä päivä irrottautua hetkeksi ja varata aikaa huvittelulle.

Neitsyt

Ympärilläsi on tänään käynnissä varsinainen hullunmylly. Älä mene mukaan liialliseen tunteiluun, vaan yritä seurata asioita sivusta.

Vaaka

Käytä viehätysvoimaasi hyväksi saadaksesi apuvoimia. Asiat sujuvat tänään parhaiten, kun tekijöitä on mahdollisimman monta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.